Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eğer sürükleyici bir film veya diziyse etkileyebiliyor. Dış dünyadan kopup oradaki oyuncuların arasındaymışım gibi hissettirdiği oluyor. Ama bunlar izlediğim anlar için geçerli. Film bittiğinde pek etkisi kalmaz.
Olmaz mı, ah hem de nasıl, film karakterleriyle akraba oluyorum resmen, onlarla beraber ağlıyorum, sanki o rol karakteri benmişim, abim, ablam, kardeşim gibiymiş gibi hissiyatlarda oluyorum.
Teşekkür ederim.🌺
Evet özellikle dönem filmlerine bayılıyorum en sevdiğim film aşk ve gurur beni nostaljiye götüren doğal beni duygulandıran oyunculuğun çok clean olduğu bir filmdi benim için
Korku filmin etkisinde cok kaliyorum mutfaga su icmeye gittigimde sanki arkamdan geliyomus gibi ürperiyorum🤣
Cevap
19Cevap
Evet aslında etkisinde kalmak demeyelim ama o filmi çok doğru bulup dersler çıkardığım oluyor sadece
Beğendiğim bir filim ve oyunlar örnek film olarak Fury , oyunda da rdr2 benim etkisinden ayrılmam 2 gün sürüyor.
"Aşırı rahatsız edici" kategorinde bile ne filmler izledim ama bir saate hayatıma devam ederim. Ama bazı dram filmleri baya bir etkisinde bırakır beni
İzlediğim değil çevirdiğim filmlerin etkisinde kalırım genelde.
Eskiden çok korku filmi izlerdim etkisinden zor cikardim
Evet oluyor o sebeple olabildiğince dikkat ediyorum
Bazen aliyorum bazende depresyona girerim gercek olmadigini bile bile yinede alarim🤣🤣🤣
bazen oluyor özellikle person of interest ve shooter dizilerinin finalinde
Bazen güzel bir filmse evet. Etkisinde kalıyorum.
Eli diye korku filmi bakmistim 2 senedir aklimdan cikmiyor
evet bazen etkisinde kalıyorum.
Evet kaldığı zamanlar oluyor
Yüzüklerin efendisi mesela
Evet oluyor..
Evet bazen, geçen süper kahraman gibiydim kdkdkdk
Bazen evet bazen hayır.
Güzel film olursa oluyor
Az da olsa evet
Bazen
Hayır
Ruhhaline bağlı birazcık