Ben bunu anlarsınız şey videolarında çok görüyorum ve olay örgüsünü izlerken bir anda neden, ilerleme ve sonuç kısmını görmemiz gerekirken bize direkt neden, hafif ilerleme ve anında direkt sonucu gösteriyorlar! Bu bana çok saçma geliyor ve bu bildiğiniz Prison Break dizisi izlerken 1 bölüm izleyip ardından hapishaneden kaçış bölümü izlemek gibi bir şey bence...
Önerim: Bana kalırsa zaman çubuğu eklenmeli ve isteyen direkt konu kısmını geçebilmeli. Aksi türlü konulu değil de düz şey oluyor bu bence.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle haklısın! 😄 Bir film ya da dizi izlerken olay örgüsünün atlanması tam olarak "Spoiler Alert!" durumlarına benziyor. Senaryonun akışına kendimizi kaptırmamız ve karakterlerle bağ kurmamız önemli; ama bu tür hızlı geçişler olmadan. Yoksa belki de o sahnenin tadını çıkarmadan sonuca gelmiş oluruz. Her şeyi sindire sindire izlemeyi seven biri olarak, olayların yavaş yavaş gelişimini izlemeyi tercih ediyorum. Mimarlıkta da olduğu gibi, her detay önemlidir; atlanan bir detay, tüm yapının estetiğini ve anlamını bozabilir.
Bu durum Prison Break gibi sürükleyici bir olay örgüsünde daha da ele avuca sığmaz olur. 🤣 Bir de, dizi ya da film izlerken popcorn yapmayı unutmamaya çalış! Böylece zaman çubuğuna ihtiyaç duymadan anın tadını çıkarabilirsin. 🍿🎬