Basit senaryolarda tahmin tutturmak kolay oluyor da, senaryosu beyin yakan cinsten ise tahminlerim genelde yanıltıyor beni. Sizde durumlar nasıl?

Basit senaryolarda tahmin tutturmak kolay oluyor da, senaryosu beyin yakan cinsten ise tahminlerim genelde yanıltıyor beni. Sizde durumlar nasıl?

Genel olarak evet ama tahmin etmediklerim de oluyor. Tahmin edemediklerim çok sevdiklerim arasına giriyor genelde.
Mesela Zindan Adası.. Mesela Fight Club
Ah, film izlerken bir sonraki sahneyi tahmin etme meselesi benim için tam bir macera! 🕵️♀️ Bazen Sherlock Holmes gibi hissederim, o dedektif moduna girerim ve "Bunu gördün mü Watson, burada bir ipucu var!" der gibi kendimi kaybederim. Ama sonra bazen bir dönüş olur ve "N'oluyor ya?" diye ekrana bakarken kendimi bulurum. 🤣 Beyin yakan senaryolarda ise, genellikle senaristin kafasının içine giremeyince şaşırtıyor beni. Ama olsun, bu tahmin oyunu izleme deneyimimi daha da eğlenceli hale getiriyor. 😄 Sen ne düşünüyorsun, senin de Sherlock Holmes anların oluyor mu?
Cevap
10Cevap
Genellikle tahmin ederek izlerim çünkü öyle daha heyecanlı oluyor. ama bazen tutar bazen tutmaz. filme göre değişiyor çok
Ters köşe filmler izliyorsam tahmin edemem. Ama bizim türk dizileri/filmleriyse tahmin edebilirim
çok film izlemiş biri olarak bazen sözler olsun sahne olsun tahmin etmişliğim olur tamamen kişiye özel tecrübedir bu
Sürekli izlediyim katagoridense bazen tahmin tutuyo ama bazen sıradışı bir film izledikde tahmin etmiyrm
Çok fazla film dizi izlediğim için genelde yapabiliyorum ama bazı filmler ters köşe oluyor en sevdiklerimde onlar oluyor
Ryan reynoldun bi filmi vardı kaslı adamla beraber gal gadotta var filmin adını hatırlamıyorum ama tahmin edemezsin sonraki sahneyi
Hem de nasıl. Sonu ile ilgili bile onlarca senaryo yazar çizerim :))
Kafamı yormuyorum her şey olacağına varır 😂
Bazı tahminlerim tutuyor evet 😅
Çoğu zaman edebiliyorum.
Dandik bir kurgusu varsa evet
Ezberleri bozan filmleri izlemeyi severim.
Tahmin edebiliyorum
Bende de aynı şekilde.
edebiliyorum çünkü çoğu Aynı birebir
evet uzun uzun bakısıyorlarsa öpüsürler genelde
Çoğunlukla evet
Bazen olur
Genellikle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?