Merhabalar Herkese 🎬🍿

Bence çoğu filmde sonuna dair ufak tefek ipuçları veriliyor ve bu ipuçlarını benzer tarzda filmler izleye izleye yakalıyorsun😂
Merhabalar Herkese 🎬🍿
Bence çoğu filmde sonuna dair ufak tefek ipuçları veriliyor ve bu ipuçlarını benzer tarzda filmler izleye izleye yakalıyorsun😂
Tipik filmlerde son sahnenin nasıl olacağını biliyorum.
Ama bazı yönetmenlerin filmleri sağ gösterip sol vurar gibi yaparken aslında tekme atarak beyin yakıyor.
Evet ben genel olarak sonunu tahmin edebiliyorum ama filme göre de değişiyor.. bazı yönetmenler var ki filmi öyle karmaşık yapıyor tahmin edemiyorsunuz mesela nolan filmleri diyebilirim bunun için... ama bazı filmler de var ki klasik süper kahraman filmleri olduğu için maalesef hiç heyecanlı değil.. çünkü sonunu çok kolay tahmin ediyorsunuz iyiler kazanıyor kötüler kaybediyor..
Nolan'ın filmlerini çözmeye çalışmaktan sonunu düşünmüyorum bile qidjwj bu arada Kara Şövalye 🖤
Kesinlikle The Dark kngiht 🖤
Cevap
37Cevap
Izlediğim film eğer bir Türk filmin ise kesinlikle sonu az çok zaten belli olabiliyor. Fakat ispanyol yapımları bu konuda birer şaheser diyebilirim. Çünkü hemen hemen hiçbir filmi sonunu öngöremiyorsun.
O kadar çok film izledikten sonra evet ister istemez sonunu tahmin edebiliyorum ama bir filmin sadece sonunda şaşırdım bugüne kadar o da Görünmeyen Misafir filmiydi.
Squid Game diye bir dizi vardı. Orada dizinin sonunu daha ilk bölümden tahmin etmiştim. Bir de orada insanların canları pahasına oynadıkları oyunlar vardı. Nadiren oyunun ne olduğunu çoğu zaman da oyunun nasıl kazanılacağını tahmin etmiştim. Arkadaşlarım hem tebrik etmişler hem de "senle bir şey izlenilmez!" diye azarlamışlardı 😅
Hayattaki çoğu olay nasıl klişe bir şekilde hüzünle bitiyorsa filmlerde ise tam tersidir sürekli mutlu sonla bitmek zorunda. Ara sıra dizileri izlerken kimin ne zaman öleceğini tahmin edemiyorum birden olup bitiveriyor genelikle çoğu şey rahatlıkla öngörülebilir sonunu tahmin edemeyeceğiniz bir şey izlemek istiyorsanız gidin komedi izleyin
Hemen hemen tahmin edebiliyorum ama çok severek izlediğim bir dizinin finalinin sonunu hiç ümit ettiğim gibi bulmadım maalesef ah yasak elma ah
Final mi yaptı o dizi?
Maalesef bu haftaki son bölümdü
Sonunu tahmin edebiliyorsan o film ya da dizi iyi değil demektir
Çok kaliteli filmlerin bile sonunu anlıyorum genelde. Mesela Mirage filmi çok iyi ve kaliteli bir film bana kalırsa ve o yönetmenin tüm filmlerine hayranım ama polisin bir bakışından sonunu anlamıştım ajdjej
Ay evet bence de ajdjwjdj çok sinir bozucu oluyorum
Evet. İnsanlar gibi filmlerde beklediğim gibi çıkıyor ~ ℳ
Süper yorum ajdjwjsj
Eyw jdjdj
Çoğu zaman hiç düşünmüyorum. Ama mutlu son severim her zaman. Sürekli iki kişi arasında bir çekişme varsa filmde, en sonda birlikte olsunlar istiyorum.
Çok nadir filmde sonunu tahmin edemedim bu zamana kadar. Bir yerden sonra da sarmıyor işte sıkıntı bu :D Keyifli günler..
Bu tahmin etme olayı iğrenç bişey. Hele yanındaki arkadaşın yapıyorsa bunu. Mouse u ağzına sokasım geliyo.
Birçoğun da tahmin yürütüyorum ve çoğu da tutuyor sherlock olduk 😁😁bu da filmin heyecanını azaltıyor tabi.
Genelde evet ama İran filmleri bu konuda çok iyi. Çünkü filmlerin sonları hep belirsiz biter. Yönetmen sonucu izleyiciye bırakır
Film izlerken kitap okurken sonunu tahmin ederim çoğunlukla kahin değilim ama falcı açasim var :D
Tahmin edebiliyorum
Zaten filmin (hayatın) sonunda hepimiz ölmüyozmu?
Kestirebiliyorum demek daha doğru başka sürprizler çıkabiliyor çoğu zaman
Evet, özellikle bana bu heyecanı verip düşündüren filmleri çok seviyorum.
Now you see me nin de sonunu tahmin edebildin mi acaba
Yakın zamanda izlemediğim için pek hatırlamıyorum dürüst olmak gerekirse, ama keyifle izlediğim filmlerdendi.
Üç aşağı beş yukarı tahmin edilebiliyor şok edenlerde var
Filmi izlerken sonunda ne olabileceğini artık tahmin edebiliyorum çünkü ben olsam bende o şekilde yapardım diyorum😅
Senaryolar tıkandı sanırım 😃
Sanırsam ajdhw
Senarist olmak da zor 😃
Salamancalar film izlemez
Ne yaparlar peki
Takip, alıkoyma, dinleme, kaçırma
En İyi Cevap