Nasıl oluyor da daha önceden izlediğim bir filmi izlediğimi unutuyorum ve hiç izlememişim gibi yeniden izlemeye başlıyorum..

Nasıl oluyor da daha önceden izlediğim bir filmi izlediğimi unutuyorum ve hiç izlememişim gibi yeniden izlemeye başlıyorum..

Çok fazla film izlediğim için bu dejavuyu fazlasıyla yaşıyorum. Filmi bir yerden hatırlayacağım ama nereden diye kendi kendime sorup duruyorum çoğu zaman.
Hayır ben bunu hiç yaşamadım çünkü izlediğim filmleri her zaman imdb listesinde tutarım ve film hafızam da harikadır benim yani izlediğim bir filmi hayatta unutmuyorum.. yeni filmleri izliyorum genellikle zaten
Çok yaşadım onu. Unutur giderim filmi o yüzden dönüp dönüp izlerim bazı aralıklarla. Harry Potter ve Yüzüklerin efendisi kalıcı bitek. Onları da 20-30 kere izlemişimdir. Ondan dolayı 😂
Hafızanız o kadar değişik konularla meşgul ki, bilinçaltı devreye giriyor. Aslında unutmamışsınız ama bir an daha önce izlemiştim ama neydi bu diye soruyor insan kendi kendine.
Cevap
8Cevap
Hayır bunu yaşamıyorum. Çünkü izlediğim filmleri hatırlarım ve tekrar izlemeyi sevmem açıkçası sıkılırım:d
Heh bu aynı ben yani sanki ben yazmışım açıklamayı.. daha geçen gün filmi izlerken yarısında ben bu filmi izledim diye geri kapatmıştım şaka gibiyim.
Yok şaşkınlık değil de daral geliyor. Böyle bi sıkılıp bunaliyorum.
İzlemediğim film kalmadı ki o yüzden sık yaşıyorum bunu.
Evet artık sıradaki sahnede neler olacağını tahmin ediyorum hatta dhdj
Evet bana da oluyor..
Hiç olmadı olmasında
Kendi isteğimle tekrar ettiğim için bunu demem
evet birçok defa yaşadım bunu
Evet bazen yaşıyorum bunu
Arada oluyor öyle ama çok sık değil
Bazen oluyo o ve fılmın zevki kacıyor
Evet sonradan fark ediyorum
Arada oluyor..
Bazı sqhneler hep aynı
Bazen evet