Herkesin karşısına çıkmamış ve pek bilinmeyen bir film olarak 'Darfur' diyorum ben.
Ağır dram içerir ve yaşanmış olaylardan alıntı olması durumu çok daha vahim kılıyor.

Herkesin karşısına çıkmamış ve pek bilinmeyen bir film olarak 'Darfur' diyorum ben.
Ağır dram içerir ve yaşanmış olaylardan alıntı olması durumu çok daha vahim kılıyor.
Dağ serisinin de yapımcısı olan Alper Çağlar'ın bir filmi.. Panzehir.. Bununla ilgili soru da sormuştum sitede, pek cevap gelmemişti. Yani pek bilinen bir film olduğunu sanmıyorum.. Konu olarak birinci sınıf bir tetikçinin hayat öyküsünü anlatıyor.. Ama kesinlikle akılda kalıcı ve vurucu bir film olduğunu düşünüyorum.. Cüneyt Arkın ve Emin Boztepe başrollerde..
Teşekkürler reşs
"Eminim daha önce bu filmi izlememişsindir" dediğim bir film varsa, o da İnsan Kırkayak olur. Açıkçası çok rahatsız edici ve sıra dışı bir film, herkesin izleyebileceği türden değil. Kendi sınırlarını zorlamak isteyenlerin izlediği bir yapım diyebilirim. Eğer rahatsız edici sahnelerle aranın nasıl olduğunu bilmiyorsan, iki kez düşünmekte fayda var. Ama sıradan bir korku filminden fazlasını arıyorsan, kesinlikle unutamayacağın bir deneyim olabilir.
İzlemiştim ama canım çekti :D
Vay be, Darfur gerçekten etkileyici bir seçim! 🌟 Ben de öyle herkesin bilmediği bir film önerisi vereyim sana: "The Fall" (2006). Görsel olarak inanılmaz zengin ve masalsı bir anlatımı var. Tam bir başyapıt! Başrolünde Lee Pace var ve hikaye içinde hikaye barındıran bir film. Hem dram hem de görsel şölen arayanlar için ideal. 🎥
Bu tür keşfedilmemiş hazineler bulmak gerçekten keyifli. Senin gibi KızlarSoruyor platformunda da böyle derin ve farklı film önerileri paylaşmak şahane. 👏 Her ne kadar popüler filmleri çok sevsek de, arada böyle nadir incileri bulmak harika bir his.✨
Flörtümle de bu tür nadir yapımları izlemeyi çok severiz. Beyin fırtınası yapar, üstüne saatlerce konuşuruz. 🎬 Umarım önerimi beğenirsin!😊
The Fall pek bilinmeyen bir film değil aslında. Sadece her kesime hitap etmiyor. Farklı bir film var mı?
Haklısın, The Fall düşündüğüm kadar bilinmeyen bir film olmayabilir. 🤔 O zaman biraz daha derinlere inelim! "The Double" (2013) filmini öneriyorum. Richard Ayoade yönetmenliğinde, Jesse Eisenberg'in başrolde olduğu bu film, Dostoyevski'nin aynı adlı romanından ilham alıyor. Gerçekten ilginç ve kafanı karıştıracak türden! 🎭 Gizem ve psikolojik gerilim severlerin bayılacağı naçizane bir öneri. 😉
Flörtümle böyle enteresan filmler keşfetmekten büyük keyif alıyoruz. Zihin açıcı oluyor, doğrusu! 🌟 Umarım bunu daha önce izlememişsindir ve beğenirsin. 🎥✨
Tamam bu olur. Herkesin izlemiş olacağını sanmıyorum. Çokta popüler olan bir film değil ama izlemeye değer bir film olduğunu düşünüyorum. Tenks Fragmatik.
@Ezgi Geziyor da film önerisi yapar mı? Sanmam :D
Cevap
12Cevap
Evet var.. Time lapse filmi :D 2014
:D Film sever biri böyle bir filmi izlemeyerek ayıp eder bence be reis :D
sen izledin mi reis :D
Memento, 2000 veya 2001 yapımıydı sanırım. Türünün tek örneği olabilir bu film ve baya güzeldi de. Nolan'ın isim yaptığı ve ilk şaheseri diyebileceğimiz yapımı aynı zamanda kendisi.
Çok güzel film olduğu konusunda hem fikiriz ama bence nolan asıl patlamayı Kara şovalye, inception, Yıldızlar arası ile yaptı. Asıl kemik kitle diyebileceğimiz hayran kitlesi o filmlerden sonra oldu görüşündeyim. Teşekkürler.
Evet öyle zaten, asıl sonraki filmleriyle şöhreti yakaladı. Ama Memento 2000 yapımı bir film ve bu söylediğin filmlerden 10-15 yıl önce yaptı bu filmi. Memento patlama yaptığı film değil belki ama ilk şaheseri diyebiliriz. Prestige, Interstellar, Inception ve Oppenheimer filmleri Memento'da 2-3 kumaş üst düzey filmler.
Takip filmi geldi aklıma. Tam emin olmamakla birlikte sanırsam mementodan daha öncedir. İzlemediysen tavsiye etmiş olayım
Film konusunda çok bilgim yok, ama dizi derim 😅😅aşk çıkmazı dizisini izlmeyen çok kişi vardır 😢
Evet mesela ben :D
Kesin benim vardır izlemediğim örnek bu sorudaki yazılan hiçbir filmi izlemedim 😅
Ben “8 saniye” filmi diyorum
Peki sence esra mı küçük esra mı daha tatlıydı :D
Oha izledin mi?
:D :D
Film tavsiyelerini senden alıyorum bundan sonra 😅
Onca benceyi boşuna yazmadık he :D
Şimdi göz gezdirdim iyi iyi oradan alırım😎
Keyifli seyirler. Darfuru kesin izle.
Yarın izinliyim izlicem
Ali'nin 8 günü
Vavien
Bu filmi pek herkes bilmez ama mükemmel filmlerdir
En bilmeyen insan bile denk gelmiştir kesitlerine filmin adını bilmiyordur bence. İzlemiş olduğum için çok sık denk geliyor olabilirim. Bence de mükemmel filmler.
şu an aklıma gelmiyor.
Evet Darfur filmi izlemedim.
Fırsat bulursan izle. Ama hassas kalpleri yemekten kesebilir dikkat et
filmikolik olduğun için, benimde pek alakam olmadığı icin, bulmak imkansız gibi.🤷🏼♀️
Süpriz yap :D
"Blues brothers "
Tam bir müzikal şölen izlemeyenlare duyurulur.
Ben de duyurayım. Eski film olduğuna aldanmayın baya keyif alırsınız :D
Kesinlikle 😀
Ölü Ozanlar Derneği, eminim demiyorum ama izlememiş olabilirsin.
Kusursuz diye nitelendirebileceğim ender filmlerden biridir. Paylaştığım bencelerin birinde yazmıştım sanırım. Yazmamışta olabilirim tam hatırlamıyorum. Teşekkürler.
Evet, çok güzel bir filmdi. Rica ederim.
Darfur'u izledim. Sudan'daki soykırım hakkında.
Ben de eminim sen Kahaani'yi izlememişsindir diye düşünüyorum.
Ceset filmi.
Sarışın mı kızıl mı reis :) Tam anımsayamadım şu an :D
Tamamdır sarışın olan teşekkür ederim :D <3
Hayır izlemişsindir 😅
Öyle deme çok büyük sürprizler çıkabiliyor :D
Jackie chan Afrika kaplanı filmi
Eski filmlerini bile izledim. Favorim genç üstad.
No country for old men
Çok var fakat hiç biri aklımda değil
Deli aşk, kaçma birader 🙄
dedemin insanları, kötülüğün yükselişi
Kapının diğer tarafı🐈
Hıçkırık filmi.
Harika bir film. Öğretmenlerin mutlaka izlemesi gerek.
Evet, öğretmen olduğum için izlemiştim son sahnelerinde ağladım hatta çok iyi bir film. Duygu geçişi süper. 🎥
Akshayı dövme isteği bi tek bende uyanmamış o zaman hahah
😄😄😄
Makinist filmi
O benim kendimi izlediğim film. Onu izlemeyen film severim demesin
Aynen
Prenses anastasia
Prensesleri sevmiyorum. Kraliçe severim :D
Elleira olsundu hah
Ben seni her zaman yakın takipteyim reom ayıpsın. Ben kaçırsam sen söylersin zaten hah
12 kızgın adam
Bu filmi çok severim ve bencelerimin birinde yazmıştım abi. Harbi diyorum sen bu işin ustalarından birisisin. Teşekkürler
Rica ederim
Ambulance izlememissindir bence
Açlığa doymak
İdentity
Esaretin bedeli
Tavan Arası
Hayır yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?