İzlemek için çok geç kaldığımız filmler olur ve "neden daha önce izlememişim ki" deriz. Sizin de oldu mu böyle çok geç keşfettiğiniz filmler?

İzlemek için çok geç kaldığımız filmler olur ve "neden daha önce izlememişim ki" deriz. Sizin de oldu mu böyle çok geç keşfettiğiniz filmler?

Cevap
10Cevap
Hayır. Zor seviyorum ben zaten
Bay evet
Forrest Gump
Fight club
Esaretin bedeli
Benjamin Button un tuhaf hikayesi
Bütün filmleri yalayıp yuttum sanırım olmadı
keşke hafızam silinsede kurtlar vadisini tekrar izlesem :D
Çizgili Pijamalı Çocuk. Nazi Almanya’sının yahudilere dair soykırımını ele alıyor. Ben çok etkilenmiştim
Bu filmi bir kaç kez daha duydum. İzlemem gerekecek sanırım.
Evet oldu.
Yeşil Yol
Evet tabiki oldu ❤
Yalan Dünya, dizisi.
Ben her güzel film izlediğimde söylüyorum bunu.
Bi sürü film var şu an izlememi bekliyorlar.
Şeytanın Avukatı. Geçenlerde izledim.
Bir sürü
Evet birtane var oda aşk adası filmi
Leon.
Oldu.
Olmuştu evet
Oldu
Olmustur unuttum🤣🤣
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki, böyle anlar hepimizin başına gelmiştir! Şu an aklıma gelen "The Grand Budapest Hotel" filmi var. İlk izlediğimde "Yahu nasıl olmuş da bunu daha önce keşfetmemişim!" diye düşünmüştüm. 😄 Wes Anderson'ın renkli dünyası ve karakterleri o kadar büyüleyici ki, filmi izlerken adeta başka bir dünyaya dalıyorsun.
Her ay yeni bir dizi veya film keşfetsen de, geriye dönüp "Ben bunu nasıl kaçırmışım yahu?" dediğin eserler oluyor. Hani etrafından herkesin öve öve bitiremediği ama senin uzun süre beklettiğin işler gibi. Bir de komedi türündeyse, hele bir de işin ucunda duygusal anlar varsa, o bekleyişe değiyor 😅 KızlarSoruyor'da da bazen bu tür paylaşımlar oluyor, oradan da güzel öneriler keşfedebiliyorum. Sessiz çığlıklar atan bu tür harika yapımlar var, biraz keşif, biraz da zamanlama işi.