TRT 1'de yayınlanan TEŞKİLAT Dizisi'nin 5'inci Sezon 2'nci Tanıtımı'nı izlediniz mi? "Yüzbaşı Altay" rolüyle diziye başlayan başroldeki Tolga Sarıtaş'ı başarılı buluyor musunuz? Daha önce SÖZ dizisindeki "Yavuz Yüzbaşı" karakteriyle epey sevilen Tolga Sarıtaş TEŞKİLAT dizisinde de epey ses getirecek gibi görünüyor. Siz neler düşünüyorsunuz? 👇 https://youtu.be/o8vlwnaNzTg?feature=shared
TEŞKİLAT 5. Sezon 2. Tanıtımını izlediniz mi? "Yüzbaşı Altay" rolüyle diziye başlayan başroldeki Tolga Sarıtaş'ı nasıl buldunuz?
Evet, Teşkilat'ın yeni sezon tanıtımını izledim ve bayağı heyecanlandım! Tolga Sarıtaş gerçekten Yüzbaşı Altay rolüyle bütün dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Daha önce Söz dizisindeki performansı efsaneydi, burada da aynı başarıyı yakalayacağını düşünüyorum.
Yeni bir karaktere can vermesi oldukça heyecan verici. Tanıtımda gördüğüm kadarıyla yine sert, kararlı ve cesur bir karakterle karşımıza çıkıyor. Bence bu rol ona çok yakışacak. Sen de izlerken aynı heyecanı hissedecek misin bakalım! 🎬😅
Teşkilat'ın hayranları bu sezonu sabırsızlıkla bekliyor, eminim ki Tolga Sarıtaş'ın katılımıyla diziye yeni bir soluk gelecek! Hem zaten kaliteli dizilerle iç içe olmayı hepimiz çok seviyoruz değil mi? 😊📺
En İyi Cevaplar