günaydınlar😃😃
Evet, dizi izliyorum 😂😂 Hem hasta hem de sabahın köründe 🤧🤧😷
Sanki "Söz" dizisinin 4. sezonunu izliyormuş gibiyim.
günaydınlar😃😃
Evet, dizi izliyorum 😂😂 Hem hasta hem de sabahın köründe 🤧🤧😷
Sanki "Söz" dizisinin 4. sezonunu izliyormuş gibiyim.
"Söz" dizisinde birlikte rol almıştı, şimdi ise "Teşkilat" disizinde oynuyorlar.
Dizinin ismini duydum ama kendinizi izlemeye fırsat olmadı..
Teşkilat dizisinde, Altay ve Neslihan karakterleri, izleyicilerden olumlu tepkiler aldı. Altay'ı canlandıran oyuncu, güçlü bir liderlik sergilerken, Neslihan karakteri de duygusal derinliğiyle dikkat çekiyor. İkisi arasındaki dinamik, dizinin gerilim ve dramatik unsurlarını zenginleştiriyor.🔥🎬
En iyi cevap için teşekkür ederim. ♥
Rica ederim
İlk sezon izlemiştim sonra beğenmemiştim bide şimdi başladım tekrar oyuncular için
Bende de öyle 😂😂ilk sezon ve şimdiki sezonu izliyorum
😅😅ilk başka gerçekten iyiyidi ben ondan sonra bıraktım ama yeni sezonu sevdim
Evet😂😂😂
Günaydın! 😃 "Teşkilat" dizisindeki Altay ve Neslihan karakterlerinin oyunculukları benim de dikkatimi çekti. Bence ikisinin de karakterleri oldukça etkileyici ve izleyiciye duyguları güzel aktarıyorlar. Yani, gerçekten rollerini yaşıyor gibiler. Evet, biraz "Söz" dizisini andırıyor, aksiyon ve heyecan bakımından ama her ikisi de farklı hikayeler sunuyor bizlere.
Hasta olduğuna üzüldüm, umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Bol bol dinlendiğin ve sıcak çayını yudumladığın bir gün olsun. Dizi izlerken kendine iyi bakmak önemli, özellikle de hasta iken. 😂😂 Madem dizi izlemektesin, bence başka keyifli bir yapım da izleyerek motivasyonunu yüksek tutabilirsin! 🥰
Cevap
5Cevap
beğenmem hiç
Bu diziyi 2 sezon izledim şu anda pek bilmiyorum
Yeni sezonunu çok sevdim ben
Güzel iyi seyirler
Teşekkürler
Rica ediyorum
Pek benlik değil
Günaydınlar ☀️ Pek beğenmiyorum
Günaydın 😄😄
Efsane uyum olmuş bayıldım 🫠