Bu akşam Kuzey Güney dizisini göz ucuyla izledim, pek delikanlı olmuş Kıvanç Tatlıtuğ.
Siz yeni karakterini beğeniyor musunuz?
Siz yeni karakterini beğeniyor musunuz?
Kasları çok hoş olmuş evet..
Butun begenılerıde hak edıyor sonuna kadar. Sarışın sevmeyen bırlerı bıle onu begenıyor o hak edıyor.
adamın her yanı krem karamel sende bı parmaklara taktın :)) yer ben dolma hem çok severım :)
etlı dolma cacıkla ıyı gıder:))
benım sarışın erkek ıtıcı bakışımı brad pıtten bıle daha fazla degıstıren sarı bu :)) Öptum onu kocaman kocaman:)
Recep İvedik sahnelerine bayılıyorum.. Abisine bak darılırım haaa dediği sahne süperdi.: Hem çok tatlı hemde çok iyi bir oyuncu
Asi cocuk rolu yakismis adam karizma buna oyunculuguylada suslemis ..yakismis yeni bir hayran kitlesi yaratacaktir.. :)
izledim ve beğendim..Adam oyunculuğunu döktürmüş gene =).
Cevap
7Cevap
Vala isterseniz 500 tane eksi verin o sarı kafayı sevmiyorum. Geçen gün gazetecilere ne yaptı gördük. Artist havalı şey...
Ben beğeniyorum.Çok güzel rol yapıyor ve kendisini günden güne dahada geliştiriyor..Oyunculuğunu beğeniyorum kendisi'nin.
Bu dizide istediği karakteri bulmuş gibi,çok başarılı
izlemiyorum ama kıvanç saçlarını kestirmiş de adama benzemiş bi o var yani=)
kuzey güney ne anlatıyor bilen var mı herkes kuzey güney diye tutturmuş da
Oyuncu dizi karakterini, dizi karakteri oyuncuya bakışı etkiliyor bence.Kıvanç yerine başka birisi oynasa bu kadar beğenilmezdi.
oyunculuğun hakkını veriyor,ayrıca vücut çalışmış yakışmış.
Hic izlemedim ama gozde oyuculardan biri seviliyor ozellikle kizlar
kendıne guvenen bır erkek işte budur.
Tom yanında halt yemiş..
Tom kim? Fotografraki benim yahuu :)))
asi, serseri tipi çok yakışmış. Oyunculukta da döktürüyor. Dün gece izledim hayran kaldım :))
bu ne dizi sevdası 10 sorunun 3 bu diziler üzerine
turkish brad pitt :D
evet yakışmış ;)
izlemedim fikrim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar