Aziz dizisinde, Antakya'da zengin bir ailenin oğlu olan Aziz'in hikayesi anlatılmaktadır. 1930’lu yıllara izleyicileri götüren dizi Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasının hemen öncesindeki dönemi anlatıyor. Hatay’ın ana vatana katılımının heyecanının da yansıtılacağı Aziz dizisi, yeni sezonun en etkili hikayelerinden birisi olacağa benziyor daha 2. bölümünde. Murat Yıldırım, Aziz Payidar adlı bir karaktere hayat veriyor. Dizide bir Fransız Teğmenin ölümüne neden olan Aziz, büyük aşkı Dilruba’yı da arkasında bırakıp baba ocağını terk eder. Olayın unutulmasının ardından doğduğu kente geri döner. Aziz için yepyeni bir hayat başlar.. Sizler Aziz’in 2. bölümünü nasıl buldunuz?
İkinci bölümüyle ekrana gelen Aziz dizisini nasıl buldunuz?
Ben beğendim aslında ama tabii bazı gariplikler de var. Mesela bölümün sonunda kızın o kapıyı tutmaya çalışması. Besbelli içeri girecek o adamlar arkadan bir çıkış bul tabana kuvvet bas git kızım değil mi? Bir de Dilruba'yı canlandıran kızın oyunculuğunu çok yavan buldum. Gözleri sözlerinden bambaşka şeyler söylüyor. Bölümün sonunda Aziz'in 'halıya basmayın lan' demesi de Ankaralı Namık'a selam mahiyetinde olmuş. Not: İş bu paylaşımdaki son cümle ironi içerir.
İzlemedim. Televizyon seyretmiyorum fazla. Genelde Online ortamlardan dizi ve filmler izliyorum. Şuanda takip ettiğim başka bir dizi var dijital bir platformda.
Valla tvde dizi izleyeli 10 yıl oldu. En son ezeli izlemiştim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
TC'de herhangi bir dizide yakışıklı ve uzun boylu erkek varsa sanat senaryo gerçekçilik vs önemsenmez. Sokaktaki kadın orada neye yavşıyorsa TVde de onu izler. Yakında reyting birincisi olur bu dizi de...
Ben tarihi üçüncü sınıf hamasi avam dizilerinden değil resmi tarih belgelerinden ve tarihçilerin ktaplarından öğrenirim. Oyunculuklara baksam herhangi bir ilkokul müsameresinde de bu dizideki kadar yetenek kırıntısı bulabilirsiniz. Ama uzun boylu yakışıklı var mı? Var. Yakında ortadoğulu bütün kadınların vasat dizilerimize saldırnası gibi Türk kızlarının gözdesi olur başrol oyuncusu sayesinde bu dizi de...
Aslında Simay Barlas çok güzel bir kız. Şimdi köylü diye çirkin gösteriyorlar, ilerleyen bölümlerde daha da güzelleştirirler bence kıyafet ve makyajla.