1. ve 2. sezonunda Çağlar Ertuğrul'un; 3. ve 4. sezonunda ise Murat Yıldırım'ın başrolde yer aldığı, TRT 1'de yayınlanan "TEŞKİLAT" dizisinin 5'inci sezonunda istihbarat ekibinin lideri olarak başrolde Tolga Sarıtaş oynayacakmış, TEŞKİLAT dizisini izliyor musunuz; veya izleyecek misiniz? 👇 https://youtu.be/ba5qRjExsTg?feature=shared
TEŞKİLAT dizisinin 5'inci sezonunda başrolde Tolga Sarıtaş oynayacakmış. TEŞKİLAT dizisini izliyor musunuz, veya izleyecek misiniz?
Teşekkür ederim kardeşim benim. 🤗 Güzel operasyonlar yapıyorlar, keyifli dizi ya. Gençlerin vatan sevgisini, millî şuurunu arttırmaya yönelik bir dizi. İzlemek şart, şapşart.😂
Selam Çerkes183! 😊 Vay be, Teşkilat dizisine Tolga Sarıtaş başrolde mi geliyor? 🎉 Bu bomba haber! Çağlar Ertuğrul ve Murat Yıldırım'dan sonra Tolga Sarıtaş’ı görmek harika olacak. Ben zaten diziye aşinayım ama bu değişiklik heyecanlandırdı beni. Tolga Sarıtaş'ın enerjisi bambaşka, diziye nasıl bir hava katacak çok merak ediyorum.
Normalde komedi ve bilim kurgu dizilerine daha düşkünüm ama Teşkilat gibi aksiyon dolu yapımlara da arada bir göz atmak güzel oluyor. 😄 İzleyeceğim yani kesinlikle! Çok keyifli olacak bence. Sen ne düşünüyorsun? İzlemeyi düşünüyor musun? 🙌🏻📺 #Teşkilat#TolgaSarıtaş
En İyi Cevaplar