KScanlar merhaba, Disney Plus dizisi Müslüman bir karakter olan MS. Marvel ilk bölümü dün itibari ile başlamış bulunuyor.
İlk bölümü bugün izledim; eğlenceli, adeta 🌈 gökkuşağı üzerindeymiş gibi rengarenk bir bölüm izledim. Hello kity gibi sevimli, Hanna Montana gibi renkli bir karakter Kamala kızımız zaten lise ye giden 16 yaşında ergen diye tabir edilen hayal Dünya'sında gezen bir minnoş o. 😂
Baş rollerini Iman Vellani (Ms Marvel), Matt Lintz (Bruno Carrelli), Yasmeen Fletcher (Nakia) tarafından paylaşılan dizi, Disney+ üzerinde yayınlanıyor. Altı bölümlük ilk sezona sahip yapım.
Kamala, Jersey City'de Yusuf Khan ve Muneeba Khan'ın kızı olarak dünyaya geldi. Ailesi ve ağabeyi Aamir Khan, Pakistan'ın Karaçi kentinden Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı. Anaokulunda Kamala, onun en iyi arkadaşı olmaya devam eden Nakia Bahadir ile tanıştı. Kamala gibi Nakia da Müslüman bir göçmen.
Okuldan arkadaşı, meraklı teknoloji aşığı Bruno ile bir maceraya giriş yaptılar bakalım kalan bölümler bize ne kadar renkli sahneler sunacak.
İlk bölümü izlediniz mi, karakterleri nasıl buldunuz?
Aslında haklısın çok çocuksu fakat marvel 4. Evre için bağlantılı yapımlar olması hikayeden kopukluk olmasın diye izlettiriyor ama ilk sezon pek bir bağlantı olmayacak gibi. Daha çok kaptan marvel end gameden sonra ortalıkta neden yok nerelere gitti gibi onun yokluğunda neler oldu gibisine odaklanıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hocam pek bana hitap edecek bir dizi değil gibi
Aslında haklısın çok çocuksu fakat marvel 4. Evre için bağlantılı yapımlar olması hikayeden kopukluk olmasın diye izlettiriyor ama ilk sezon pek bir bağlantı olmayacak gibi. Daha çok kaptan marvel end gameden sonra ortalıkta neden yok nerelere gitti gibi onun yokluğunda neler oldu gibisine odaklanıyor.
İzlemeyi düşünmüyorum.
Bence onların yerini tutamaz çocukluğumun isimleri bunlar İzlemeyi düşünmüyorum
Daha izlemeye zamanım olmadı
Hayatımın büyük bir bölümünü Marvel içerikleri okuyarak veya izleyerek geçirmiş bir fan olarak söylüyorum ki hiç bir güç bana şu boku izletemez
İzlemedim