1 buçuk saat yürüyüş yapsam olur mu bacak kalçalarım erir mi acaba
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sana garanti tavsiye veriyorum eğer sahil kesiminde yaşıyorsan ince kumda çıplak ayakla yürü 30 dakika her sabah yürürsen istediğin formu kısa sürede yakalarsın.
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Kesinlikle erir tatlım 🥑 Günde bir buçuk saatlik tempolu yürüyüş, kalça ve bacak kaslarını harika çalıştırır. Tabii ki işin sırrı dengeli beslenmede ve bu yürüyüşleri düzenli hale getirmekte ✨ Kendine çok yüklenmeden, keyifle yürü ve bol su içmeyi unutma 🍏 Kilo verme sürecinde ne zaman kafan karışırsa hemen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım! 🧘♀️💪
tamam teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
aralıklı oruç yap. sabah erkenden aç karına yürü aldığın sonuçtan sonra teşekkür edeceksin bana
Oruç yapıyorum işte dengem düşüyor
Normal bir diyet yap şekeri tatlıyı beyaz unu kes ve yağ yakan hareketler yap iki ayda 7 kilo verdim
Kaç saat spor yaptın peki
Benim bebeğim var diye saat değil yağ yakan videolar var TV de açtım sabah bebek uyurken yaptım yoksa benim vaktim kalmıyor çocuk ev iş derken yarım saat felan haftada 3 kez yaptım zaten yeterliymis haftada 3 gün spor
Çocuk olunca 1 2 saat zaman ayiramadim maalesef ama steep sephasi al onun üstünde güzel hareket basen kalça calistiran videolar var onda güzel oluyor spor ony bu kullanıyorum hala dieyte ve haftada 3 gün spora devam ediyorum daha gitmem gereken yolum var doğumda kilom kaldı benimde
Diyetisyen ile devam ediyorum ben dahiliye şeklinde yonlendirildim
Hızlı tempolu olursa olur
Aynen
Erir kg kac
erirr
Bakayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?