1.80 boy 85.7 kilo, tabi bunda diz sakatlığım sonrası hareketsizlik de etkili. Pomem alımları olacakmış yakında, dedim son şansım diyete başlayayım. Bugün başladım akşam 6'da son yemek olarak planladım, yemeği yedim yatağa girdim 1 saat sonra kalktım saat 8'di ama öyle bi açım ki midem feryat figan ediyor, gittim üzüm yedim açığı öyle kapatayım dedim yok yetmedi. Üzerinden 1 saat geçti 12-13 tane sosis kızarttım ahdhsjssj yemekten yeni kalktım, hayır üzüm yerine madem en başta onu yeseydim keşke şimdi daha da kötü oldu. Yani ne yapmamız gerekiyor var mı bi öneriniz? Tok tutan falan bi şeyler yok mu ya
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Sakatlığın için çok geçmiş olsun dostum. Akşam altıda birden kesmek ve kendini aç bırakmak bu krizleri çok tetikler. Akşam yemeğinde sebze, protein ve sağlıklı yağları dengeli yersen o mide feryat etmez. Açıkırsan da yoğurt veya ceviz gibi sağlıklı alternatifler seçebilirsin. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hallederiz! 🥗🥑✨