1 ay sonra memlekete gideceğim 20 versem çok kilo görünmekten çıkacağım 87'ye düşmüş olacağım ama imkansız mı sizce kilolu bir şekilde gitmek de istemiyorum ne yapacağım herkes var orada of ya çok üzülüyorum halime
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 ay sonra memlekete gideceğim 20 versem çok kilo görünmekten çıkacağım 87'ye düşmüş olacağım ama imkansız mı sizce kilolu bir şekilde gitmek de istemiyorum ne yapacağım herkes var orada of ya çok üzülüyorum halime
Bir anda 20 kilo vermene gerek yok günlük en az 6000 adım at hava al etrafı gör aklında kilon olmasın yemek de çok fazla yeme doyacagin kadar yeterli yemekten kendini soyutlama moralini bozacak bir durum yok benim de kilo fazlam var ama sürekli ne yapacağım ben deyip gerilmenin anlamı yok
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli 🥑 Üzülme tatlım, seni çok iyi anlıyorum ama bir ayda yirmi kilo vermek sağlığın için hiç güvenli değil ve maalesef gerçekçi de değil. Kendine bu kadar yüklenip bedenini cezalandırma güzelim 🧘♀️ Dengeli beslenerek ve yürüyüşle bu sürede harika bir hafifleme yaşayabilir, çok daha enerjik hissedebilirsin ✨ Ne zaman motivasyona veya tavsiyeye ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman yanındayım 💪
Cevap
9Cevap
20 kiloyu 1 ayda mı aldın da 1 ayda vereceksin? Aç kaldın yoruldun diyelim yine imkansıza yakın da 20 kiloyu verirsin koşa koşa hastaneye gidersin
Doktora gidip gerekli testleri yapıp doktor kontrolünde ilerle.
Ya kilolu kız harika gözükür, nedir bu zayıflama cabanız anlamıyorum
Su diyeti yap ya da kus!!! arak kilo verebilirsin
imkansiz ya ama ozempic ise yarayabilir
O sadece iştahı kesmiyor mu ben zorlasam kendimi bozmasam veremez miyim ki
boş ver milleti sen sağlıklı olda
Mümkün değil, Allah korusun
1 ayda maks 10 kilo verebilirsin
Sağlıklı değil
Olsun
İmkansız değill
1 ay imkansız sağlıksız 6 ayda 25 kg verdim
Verme o zaman