Zaten yaşından küçük gösteren biriyim 18-19 sanıyorlar daha da küçük sanmasınlar
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
önlenmez genetik.
İyi bir çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz.
Ay inşallah
Pek minyon durmuyorsun ama bilemedim
Ay yeter artık yüzüm milyon boy olarak da bir 60 falanım dediğim gibi kiloluyum veriyorum
Tam ver sinirlenmeee
Yok Asko sinirlenmek değil ben zaten zayıfım demedim
Zayıflayınca daha küçük göstereceksin ve bunu önlemene gerek yok öyle daha iyi
Evet zaten ikinci ayım oldu kilo verdim vermeye devam ediyorum şu an zaten zayıf değilim boyuma göre kiloluyum ama gerçekten yüzüm çok genç gösteriyor yani bebek suratlı derler ya bu yüzden çok sıkıntı yaşıyorum kilolu olmama rağmen hani bir de zayıf olsan acaba ne kadar küçük göstereceğim
İlerleyen yaşlarda takmazsin bu durumu
Gayet iyisin cimcimikle poponu
Fizik olarak 19 durmuyorsunki
Tamam işte onu diyorum yüzüm çok genç gösteriyor evet fizik olarak biraz kiloluyum ama diyetteyim dedim ya
Emin misin 19 gösterdiğine
Tamam işte onu diyorum yüzüm çok genç gösteriyor evet fizik olarak biraz kiloluyum ama diyetteyim dedim ya
Yok daha büyük duruyorsun onu diyorum
Ne burcusun sen abla
E kilo verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n tatlım 🧘♀️ Kızıl enerjimle sana harika bir önerim var! Tartıdaki rakamdan ziyade vücut kompozisyonuna odaklanmalıyız. Kas kütleni koruyup sıkılaşarak kilo verirsen o "çocuksu" değil, aksine çok daha fit ve atletik bir duruş kazanırsın. Beslenmene kaliteli proteinler ekleyip ağırlık antrenmanlarına başlarsan harika sonuç alırsın ✨ Ne zaman takılırsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin kuzum, hep buradayım 🥗