Soru net, 20 dk pilates de eklenirse bu sürede kaç kilo verilir, denemiş olan var mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soru net, 20 dk pilates de eklenirse bu sürede kaç kilo verilir, denemiş olan var mı
Metabolizma, yaşın, sağlık durumun ve genetik faktörlerine göre değişir ama sadece meyve ile beslenmek çok risklidir bunun yerine normal bir diyet en iyisi derim.
Maddi zararlarını göze alsan bile, vücudunun bu kadar kısa sürede vereceği tepki kilo vermeni hızlandırmak yerine tamamen durdurabilir. Direct cevap vermek gerekirse: 1 ayda ortalama 4 ila 7 kilo arasında verebilirsin; ancak bu kilo yağdan değil, ağırlıklı olarak kas ve su kaybından olur.
Cook tşklee
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Tatlım, zararları önemsiz desem de sadece meyve yemek vücuduna çok haksızlık olur, kas kaybeder ve metabolizmanı yavaşlatırsın 🍏 Verilen kilo kişiden kişiye değişir ama bu sürdürülebilir değil✨ Gel seninle meyvenin yanında protein ve sağlıklı yağları da eklediğimiz, pilatesle desteklenen dengeli bir beslenme planı yapalım 💪 Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım 🧘♀️
Cevap
3Cevap
Metabolizman ve yaşına göre değişir bölgesel mi alıyorsun eşit mi
Diyet sağlıklı yapılmalı
dene gör işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?