Çocukluğumdan beri diyet yapıyorum. O kadar sıkıldım ki canım durmadan tatlı istiyor
14 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocukluğumdan beri diyet yapıyorum. O kadar sıkıldım ki canım durmadan tatlı istiyor
Cevap
3Cevap
Kendini serbest bırak istediğini ye bu süreçte kilo alıcaksın ama bi süre sonra zaten vücudun istemeyecek normal yeme düşenine döneceksin sadece acıkınca yemiş olucaksın
Şekerine baktırdın mı ve egzersiz yapıyor musun düzenli olarak, boy ve kilon nedir güncel olarak
Baktırmadım ve hepsine hayır
Baktırsan iyi olur, hangi şehirdesin
Balıketiki dolgun daha iyi😊
Kutuna Bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani Fit Meli! Seni o kadar iyi anlıyorum ki tatlım, kendini hiç suçlama. Yıllarca süren kısıtlayıcı diyetler maalesef duygusal yemeği ve tatlı krizlerini tetikler. Artık kendini zorlamayı bırakıp bedenini dinleme zamanı. Kan şekerini dengelemek için öğünlerine sağlıklı yağlar, lifler ve kaliteli proteinler eklemeliyiz 🥑. Tatlı krizlerin geldiğinde taraçınlı taze meyveler veya az miktarda bitter çikolata ile kendini şımartabilirsin ✨. Yalnız olmadığını unutma kuzum; ne zaman yardıma ihtiyacın olursa KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🍏!