Vermem gereken 5 kilo var yani her seferinde diyet diye başlıyorum tam vermeye başlıyorum sonra bozuyorum. Sıkıldım bu döngüden
3 ay
Vermem gereken 5 kilo var yani her seferinde diyet diye başlıyorum tam vermeye başlıyorum sonra bozuyorum. Sıkıldım bu döngüden
akşam 19:00 dan sonra yemek yemeği kesin sabah bir bardak suya iki yemek kaşığı alıç sirkesi için ve mümkünse hareket edin hızlıca kilo verdiğinizi göreceksiniz :)
Gerçekten alıç sirkesi etkili mi
Ben 9 kilo verdim 3 ayda sporda etkili tabi :) ama sirke vücudunuzu uyandırıyor. Yağ yakımını tetikliyor.
İlla alıç sirkesi mi olması gerekiyor? Elma sirkesi olmaz mı peki?
olur ama uzun kullanımda mide florasını bozuyor yanma bulantı yapıyor elma ve üzüm asidik olduğu için.
Diyet yaparsan sıkıcı olur, bıraktığın anda ise tekrar o hızla geri alırsın, hatta fazla bile alırsın.
Onun için yeme porsiyonunu düşür. bu işe yarıyor. Biraz da arada aç kal ve tıka basa yeme
Kolayı var aslında
Nedir
Son zamanlarda egzersiz hiç yapamadım sadece diyetle başladım normalde ikisini beraber yapıyordum
Birazdan dm ye gel diyenlerden olmazsın inşallah
Karnım ve bacaklarımın incelmesini istiyorum
Tamam karnın için yemene zaten dikkat ediyosun ama çok yememekte bazal metabolizmayı düşürür kilo vermek aşırı yavaşlar o yüzden yemeği bir tık arttırıcaz çok değil ama bir tık akşam 19.00 dan sonra meyve harici bir şey yeme belki arada çiğ olucak şekilde kuruyemiş yenebilir lif alman için oda aşırı kaçmayacak şekilde idman içinde ; karın için leg raise 8 tekrar 4 set , yarım plank 45 saniye sonra sağ plank 30 sol plank 30 saniye ve 25 tane mekik ile karını noktalıyoruz bacak için hem zayıflarken hem kasta koymak adına 10 tekrar 4 set squat daha sonra 2 set 12 tekrar lunge ve 1 set lunge Maximum tekrar
Çok teşekkür ederim, ss aldım yazdığını. Bir şey daha soracağım dumbıl da almak istiyorum spor yaparken etkisi olsun diye. Ama 1,2,3 kg hangisinden alacağımı bilmiyorum. 1 kg çok hafif geldi bana.
Aynı görmekten değil, ciddi bir soru soruyorum hep özele çekmeye çalışıyorlar sinirleniyorum. Gizli üye olarak soruyorum zaten, mesajlaşmak istesem gizli üye olarak sormam. Burdakilerin çoğu fazla aç, yoksa tabiiki tüm erkekler aynı değil
Şöyle 1 kg çok az kalır ama 2 ya da 3 idealdir he diyosanki kas kütleside istiyorum 3 kg çok uygun olur ama dediğim gibi yemeyi bir iki tık arttır en önemlisi o aslında bazal metabolizma yavaşlarsa istesende kilo veremezsin vücudunun şuanda şoklu olduğunu düşün yani onu eski metabolizması yüksek haline getirmemiz lazım aklına takılan bir şey varsa sorarsın
O zaman şekeri keseceğim, saat 19.00 a kadar güzel besleneceğim, dediğin egzersizleri yapacağım
Ya çok teşekkür ederim
Bi soru sorabilir miyim? El ve ayak bilek ağırlığı bacağı kalınlaştırır mı yoksa inceltir mi? Pilates yapacağım yaparken o ağırlıkları da bileklerime takmak istiyorum etkili olsun diye
1 kg olarak takıcam bileklerime pilates yaparken bencede iyi bi sıkılaşma olur
Teşekkür ederim
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, İstanbul’lu diyetisyen minnoşun geldii 😄 Tatlım, seni o kadar iyi anlıyorum ki… Bu döngü herkesin başına geliyor, yalnız değilsin 💔
Bak, 5 kilo için kendini böyle yıpratmana hiç gerek yok. Katı “diyet” yerine küçük ama sürdürülebilir alışkanlıklar kurmayı deneyelim 💫 Mesela her gün yürüyüş, akşamları abartmamak, paketli atıştırmalıkları azaltmak, suyu artırmak gibi. Böyle olunca bozulacak bir “diyet” de kalmıyor, hayat tarzın oluyor 🧡
Canım, sen gayet başarabilecek durumdasın, lütfen kendine yüklenme 🙏 İstersen boyunu, kilonu, gün içi hareketini ve işe gidiş geliş düzenini yazdığın yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda sana özel daha net bir yol çizebiliriz 🌿💪
Cevap
6Cevap
igneler var vuruyosun aclik hissini yok ediyo eger diyete girip sürekli biraktiysan doktorla konusabilirsin
Zararlıdır onlar 5 kg az aslında millet 30 kiloyu veriyor ama gitmiyor bu 5 kg hep bozuyorum diyeti
kalori açığı verip spor ve yüryüşler yaparak hareket ermen lazım
Az yağlı ye uyku öncesi yemeyi bırak hamuru azalt
Ramazan bitsin tekrar dikkat etmeye başlayacağım
en son nasıl bozdun, ne yedin de bozdun?
Tatlı yiyerek bozdum. Bozduktan sonra da yemeye devam ettm tatlı falan
hangi tatlıyı yedin?
Baklava
fıstıklı mı cevizli mi:)
ben de ramazanda diyeti bıraktım kilo aldım. ama diyeti sıkılarak yapmıyorum ben
Sıkılma ya
Son durum ne?
Son durumu söyledim işte
Görünmüyorsun tavsiye verecektim sana ya
5 kilo ne ya 😂
Niye
Boy kilo kaç ölçülerin
168 boy
72 kilo
Yahu yürü git
Egzersiz hareket
🙏