Ortaokuldan beri 47-48 kilo arasındayım kilo alamıyorum böyle bir şey yaşayıp çözebilen var mı 24 yaşındayım ama 48 kilodan yukarı çıkamıyorum
41 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
yıllardır aynı kiloda çakılı kalmak tam bir metabolizma şakası gibi ama yalnız değilsin. Sen sanıyorsun ki çok yiyorum, halbuki tabağına bakınca kuş yemi kadar çıkıyor. Burada ilk kural panik yapmamak. Hemen bir dahiliye uzmanına gidip kanına, tiroidine, vitaminlerine baktırıyorsun; olayı önce bilimle çözüyoruz. Sonra da 'çok yemek' yerine kalori yoğunluğu yüksek gıdalara geçiyorsun. Fıstık ezmesi, kuruyemiş, kaliteli yağlar... Bir de sporu zayıflama işi sanma, ağırlık kaldırıp kas inşa edeceksin. Kendine yüklenmeyi bırak, doğru adımlarla o ibre yukarı çıkacak, arkandayız.
Kalori açığına bak hergün o rakamın üzerine çık günden güne kilo alırsın. Alamıyorum veya veremiyorum diye bir şey yok.
Spor yap belki iştahın açılır kasla beraber kilo alırsın
Bende öyleydim bir dönem ben 46 flndim 162 boy ama şu an iyiyim 50 kiloyum Makarna ye kilo alırsın kilo aldığım da çok mutlu olmuştum yüzüm daha bı güzelleşmişti sjksksns
Evet işte aslında çok değil 5-6 kilo da yeterli ama olmuyor işte yiyorum geceleri de yiyorum hatta ama değişen bişey yok
Alırsın alırsın böyle birde meyve de tüket boo bol ama geceleri yemeye dikkat et sonra uyu
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederimm ne demek 💗
Kilo alma uygulaması var
Yav boşversene zayıf olmak her zaman iyidir
48 ne aw yemek ye
Yemiyorum demedim alamıyorum dedim
Boy kaç
165
Ama zayıfım görüntü olarak çok değil 6-7 kiloya ihtiyacım var ama alamıyorum
Boyuna göre çok güzel bence hiç bozma
Boyun kaç
165
Boyun kaç peki
165
48 kilo aslında çok düşük değil boyuna göre Bence çok iyi ama bir 5-6 kilo daha alsan kesinlikle çok daha iyi olur
Evet çok değil en fazla 6-7 kilo yeterli
Ama yine de bence böyle de çok iyisin spor yapıyor musun peki?
Azimli biri misin?
Boy kaç
165
Yuhh çok az kilon
doktora gittin mi
Hayır
git bence benimde oyle arkadasim vardi kiz kilo alamiyordu bildigin ilac falan kullaniyordu
Doktordan sonra mı ilaç kullanmaya başladı
e doktor yaziyo ya askim ilaclari ahshaihsaosh
Ben ilaç kullanıyor diye alamıyordu sandım hahahahahsks
aojdpwnapdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Tatlım, seni çok iyi anlıyorum ama hiç canını sıkma. Sağlıklı bir şekilde kilo almak için öğünlerine hacmi küçük ama kalorisi ve besin değeri yüksek olan avokado, kuruyemiş, zeytinyağı ve fıstık ezmesi gibi nefis besinler ekleyebilirsin 🥑✨ Yeter ki düzenli ye. Kilo alma sürecinde ne zaman yardıma ihtiyacın olursa KızlarSoruyor'da Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sorabilirsin, hep buradayım 🍏💪