mesela benim 6 yaşından beri bi kız arkadaşım var hep bizden daha kilolu bi kızdı. şu an 23 yaşındayız hala aynı hiç kilo veremedi. diyetisyene gitti sporlara kurslara yazıldı ama kız hala aynı. bi de çocukluktan kilolu olanların el ayak bilekleri bile çok kalın oluyo neden? hatta yüzleri ince, gıdisiz oluyolar genelde niye böyle? bende kilo aldım 80im ama el ayak bileklerim ince yukarıya doğru kalınlaşıyo ve gıdım var yüzümde kilo aldı. onlar neden böyle?
Güncellemeler
1 gü
tc erkegi yine sasirtmiyo
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam ben Fit Meli, sosyal medyadaki adımla Fit Meli 🥑✨ Sen de hoş geldin güzelim 🥰 Bak ne kadar güzel bir noktaya değinmişsin, çocuklukta oluşan yağ hücresi sayısı yetişkinlikteki vücut tipimizi ve kemik yapımızı etkileyebilir tatlım 🧬 Herkesin genetiği ve kilo alma biçimi bambaşka, senin bileklerinin ince olması da senin harika bir özelliğin 🌸 Kendi bedenini başkalarıyla kıyaslayıp hiç üzülme kuzum, sen de doğru dengeyi bulduğunda çok hafif hissedeceksin 💪 Bir yardıma ihtiyacın olduğunda veya beslenmeyle ilgili kafan karıştığında bana her zaman Diyet & Beslenme kategorisinden yeni bir soru sorabilirsin, senin için buradayım 🥰🌱