Bilen varsa cevap verebilir mi? Ben iş dışında full evdeyim neler uapabilriim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
her şey senin iradende ama kilolu olan insanlar genelde konfor alanını bırakmaz 1. Kata bile asansörle çıkar yürütmeyi sevmez şekeri bol kullanır kızartma, kuruyemiş abur cubur çok sever hareketli değildir asosyal takılmayı sever
Çocukluğumdan beri kiloluyum ama hayatımın bir evresinde 25 kilo vermiştim
Verilemez diye bir şey yok
Ama geri almışsın gibi algıladım 😢
O kadar çok almadm fakat düzenli ilişki kilo aldırıyor hipotezi doğruymuş kanıtlandı onaylandı
Verdiğim 25 kiloyu yıllarca korudum
Hızlı verip hızlı alma durumu olmadı yani
Peki daha sonra aldığın kilolar aynı yerlere mi yerleşti, yoksa daha farklı bölgende mi toplandı
maalesef kilo verirken spor yapmanin önemini o dönemlerde bilmiyordm o nedenle bütün bolgelerimi çalıştırmadm
Bu yüzden orantısız bir vücudum var
Kilo alırken de her bölgeden aldm
Odaya gir, mekik ve şınav çek terleyene kadar sabah akşam.
Onlar çok demode artık fitness kanalları var
Antin kuntin şeylere gerek yok ya da sana kalmış.
Şimdi fazla kg olunca beline falan dikkat emen lazım öyle haldur huldur spor yapılmaz diye düşünüyorum. O yüzden basit yürüyüşle biraz kg verip sonra spora başlasam diyorum
Ağırlıkla C vitamini gibi kalorisiz besinler tüket. Protein, karbonhidrat ve yağ tüketimini azalt. Faydası olur
C vitamini diyorsun da portakal midemi yakıyor. Midem de hassas çoğu şey dokunuyor. Proteini neden azaltıyorum, ayrıca iyi yağlar da almak lazım. Sen bildiğinden mi konuşuyorsun yoksa….
Amacın kilo vermek olduğu için yüksek kalorili besinler tüketmeyi azaltman lzm. Yeme demiyorum azalt diyorum. Her gün kebap yiyip ben kilo veremiyorum demek istiyorsan bildiğini yap.
Hahah her gün kebap yesem kilo umrumda olmaz ama saçmasapan yiyeceklerle bu kiloyu aldığım için kendime kızıyorum
Kredi kartı al her şey beleş🤭. Abur cuburları en aza indirge.
İndirgeyemiyorum ya onlar beni mutlu ediyor. Aslında bu sadece bir algı ve gerçekten onları yerken mutlu değilim. Bir avokadoya merak saldım o kadar
Kafayı yemişsin sen. Ara sıra bana da oluyor. Lays klasik ve kola ile ferahlıyorum. Bunları kendine ödül olarak gör. Haftada bir falan yap.
Sade cipsler çok tatsız değil mi ya. Laysin yoğurtlusu güzel oluyor. Kolalar da eskisi gibi değil artık. Aslında hiçbir şeyin eski lezzeti yok sadece msg gibi maddeler bizi yanıltıyor. Ben de kaliteli beslenmek istiyorum ama zengin olmadan o da mümkün değil ya
Ben bayılıyorum. Kredi kartlarım sağolsun. Zengin olmanın yolunu bul. Bitcoin falan filan. Geleceğin dünyası orada.
Sen anlıyorsan biraz akıl versene, zengin olacağım inş yakında ama vizyon sıfır
Özelden mesaj ilet. Püf noktaları anlatayım gerisi sende.
Mesaj alımın kapalı
Mesaj atabilirsin. Ben atamıyorum
Biraz zor ama azimli isen zayıflarsın
Hiç azimli değilim ya uzun süre aç kalıp karbonhidrata saldırıyorum
Tüp mide ameliyatı oldu kardeşim ondan sonra zayıfladı
Allah korusunnn ameliyat korkusundan zaten kuruyup kalırım o konu bambaşka. Keşke kardeşin de olmasaydı ama neyseki atlatmış çok geçmiş olsun. Ameliyat asla seçim olamaz benim için ama hayat tarzımı değiştirmem şart
Senle aynı fikirdeyim ama maalesef hiçbir diyete uyamadığı için onu yapmak zorunda kalmıştı ben şahsen tavsiye etmiyorum biraz azim biraz spor birazda dikkat : neden olmasın
Pcos gibi bir durumu var mı kardeşinin?
O ne oluyor
Polikistik over insülin direnci vs
Hayır yoktu sadece morbit sınırındaydı kilo olarak
Teşekkür ederim şanslıymışsınız
Rica , umarım hayallerine kavuşursun , ama zaman kaybetme bir an önce başla 👍
Zayıflar elbette tanıdığım var öyle
Nasıl oldu kalıcı kilo verdi mi biraz daha bilgi verebülümüsün bebişim
Önce karbonhidrat yemeyi kesinlikle bıraktı akşam saat 8 den falan sonra hicbirsey yemiyordu şeker kesinlikle yemiyordu sonra zayıfladı işte kalıcı dediğin de artık sağlığına dikkat ediyor yani yine çok yerse yine kilo alır her insan gibi bu sadece ona özgü bisey değil ki önemli olan zayifladiktan sonra dikkat etmek
Ayrıca istersen aralıklı oruçlar tut hem çok sağlıklı hemde zayıflarısın
Ya bunları biliyorum ama yiyecek ne buluyorki bu insanlar? Ben her yemeği sevmem çok seçiciyim aşırı lezzetli olması gerekir mesela napıcsm ben 😢
Aralıklı oruç değil de uzun saatler aç kalıyorum yine aynı şey oluyor. Yine de yediklerim basit karbonhidrat
Kaç kilosun
Söylemiyim baya var ama daha az gösteriyorum
130 falan ozaman
Hayır tabiki ama olabilirdi insanlık hali. Vücut yediklerini yağ olarak depoluyor ne yersen ye