Sizce erkeklere çok mu itici geliyor kilo? Son zamanlarda kafaya çok taktım, kiloyu bir türlü veremiyorum.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce erkeklere çok mu itici geliyor kilo? Son zamanlarda kafaya çok taktım, kiloyu bir türlü veremiyorum.
Cevap
13Cevap
Boy kilo? Artı yaş faktörü vücudun kiloyu yedirmesi diye bir şey var aynı boyda aynı kiloda olan insanların yağ dokusu ve kemik kalınlığı farkından daha zayıf ya da daha kilolu görünme durumu oluyor kız arkadaşlarına sor istersen erkeklerede sorabilirsin ama doğruyu derlermi ikiside şüpheli
Seni sevecek olan karakterini merhametini insanlığını sadakatini sevsin yoksa kilo dediğin şey alınır verilir Hee eğer kilolu diye sevmiyorsa seni zaten kendini belli etmiş demektir
Evliyim eşim sıkıntı yapmıyor niye takıyorsun sen daha kilolu görmedin diyor
Çok haklı ve süper bir şey bu eşin bunu dert etmiyor ve sana sahip çıkıyor ne güzel
Eşim veya başkası için değil bişey giyince alınca ya da aynaya bakınca daha mutlu hissetmek istiyorum
O halde biraz diyet ve spor hepsi bu 😊
Resim atsana bi bakim yorumlayim
No olmaz
Yok be şaka falan bir yana kadın olduğum halde kendimden etkileniyorum ben bide kilolu olduğum halde zayıf olsam aşık olurum kendime ama resim atmam
Olabilir 🥳
Kafaya taktıysan iyi. Bir yerden başlarsın elbet
Başlamam lazım kesinlikle ama yemek yemeyi çok severim yavaştan kısıp kendime gelmem lazım
Şimdiden başarılar diliyorum
Görmediğimiz şey hakkında yorum yapamayız
O zaman elendin diyelim 😁
Bilmem görmeden ne diyebilirim ki
Sağlık olsun diyelim
Sana kalmış artık..
Kimse varmayacan sonucta ne onemi var
Ne anlamadım
Yani verirsen daha iyi olur
Kesinlikle ama ben çok ama çok geç veriyorum o kadar tempoma rağmen gitmiyor başka biri olsaydı erimişti ama yok
Boy kilo kaç
Boy kg nasıl
Ya şöyle normalde fiziğimi çok beğenirim kilom yüksek olmasına rağmen omuzlarım geniş belim ince orantılı bir vücudum var ama son iki aydır göbek ve sırt yağlarım beni çok rahatsız ediyor
Orantilıysa sorun olmaz dolgun fizikli veya balık etli misin
Evet öyleyim ama biraz abarttım şu an balıklıktan çıktı gibi akshxhdh😄
Ahahah dikkat et öyleyse 😊
o zaman kötü
oda guzeldir
Değil işte 🥲
oledr oldr
Yüzüm güzel çok beğeniyorum eskiden fiziğimde dehşetti eskiye bakınca çok üzülüyorum
kolon mu var
Kilom var fazlasıyla
boy kilo ne
Meslek nedir
Evrim prensesiyim 👸
🤣🤣dimi tütütü
Özele gelmeye gerek yok knk konuşuruz burdan bişey varsa
Ahahah ay Allahım valla fenasın 😁😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli. Yüzün zaten çok güzel, eminim ışıl ışılsındır! ✨ Kendini kötü hissetmene çok üzüldüm, ama unutma ki asıl güzellik içeriden gelen enerjiyle parlar. Kilo sadece bir sayı, asla senin değerini belirlemez. Kendine nazik ol, dengeyi bulduğumuzda emin ol her şey yoluna girecektir. Yalnız değilsin! İhtiyacın olursa Diyet & Beslenme hakkında yeni bir soru sorabilirsin. 🥰💪