Gururum incindi sevgilim çok bakımsızsın diye terketti üstüne bide boynoz yedim 87 56 85 ölçülerim bu ama zoruma gidiyor güzel giyinecek durumum yok intikam istiyorum çok güzel olmalıyım ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAslında hiç takmaman gereken bir durum. Hayatta her şeyi tecrübe olarak görmelisin. Bazen kişisel veya fiziksel gelişimlerimizi tetiklemek için böyle durumlarla karşılaşmamız gerekir. Ayrıca haklı olduğun bir konu var, kozmetik ve giyim, kadınlar için gerçekten oldukça maliyetli bir durumda. Kişisel bakım için de güzellik merkezleri de haklı olarak biraz maliyetli. Asgari bakım ile iyi bir görüntüye sahip olabilirsin. En azından bir ruj, kalem ve b&b krem bulundurmak çok maliyetli değil. Bu da makyajın %80 i zaten. Kalan %20'si davet, etkinlik, özel gün için yapılan fantezi güzelliktir.
Sana bunu söyleyen çocuk gerçek bir öküzmüş. Böyle insanlarla olmaman senin için daha hayırlı. Mesela ben bir kadından hoşlanıyorsam, bir ilişki içerisindeysem, bakımsızlık vb gibi gözüme batan bir durum varsa, bunu doğru bir dille, bizzat kendim çözerim. Tavsiyelerle, görmek istediklerimle ona yardımcı olurum, kendisini daha iyi hissedebileceğini belirtirim ve bütçesine de destek olurum. O da her kadın gibi en güzel hissettiği şekli ile partneriyle buluşmaktan keyif alır. Her kadın özeldir. Özel bakmak gerekir. Yıkıcı ve eleştirel olmak, sadece kırıcı olur. Kimse, kimsenin onuru ile oynama hakkına sahip değildir. Bir diğer konu da, fiziğini paylaşmışsın, 85 olanı 90+ yapabilirsen fiziğin ayırt edici güzellikte olur.
06 Yorumla- 1 yıl
Sorunuz nedir, profilinizde var mı?
- 1 yıl
Hangisi
- 1 yıl
Tamamdır, bakıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBacım aynı adama denk gelmiş olabilir miyiz😂 benim de sevdiğim çocuk bana sürekli böyle çok güzel olman lazım derdi. Üstelik güzelimdir de kendimi övmek için demiyorum ama. Sonra bu gidip uzun sarı saçlı, takma tırnaklı, ağır makyaj yapan, dekolte giyen kızlarla sevgili olmaya başladı. O zaman ben daha da hırslandım buna hava atıcam intikam alıcam diye. Ama sağlığımı kaybettim, olmadı. İçimde çok ukde kalan şeyler olsada şimdi sadece tecrübe olarak görüyorum o zamanları. Seni gerçekten çok iyi anlıyorum, insanın gururu inanılmaz kırılıyor öyle oturduğun yerden takma kafana demekle olmuyor, bunu yaşamayan anlayamaz.
Ben yapamadım bari sen yap, öncelikle her gün sabah ve akşam günde 2 kez olmak üzere cildine uygun bir yüz temizleme jeli, ardından nemlendirici ve güneş kremi kullan. Bunun için bir dermatoloğa gidebilirsin. Ama bi gün cilt bakımı yaptım ertesi gün üşeniyorum yok, adam seni görmese bile sen ilk önce kendine saygından dolayı yapıcaksın bu cilt bakım rutinini. Dişleri fırçalamaktan bahsetmiyorum bile zaten onu yapıyorsundur. Parfümün, kremlerin eksik olmasın. Saçların mutlaka bakımlı gözüksün, yağlı asla bırakma. Ellerini sık sık kremle. Tırnakların da bakımlı olsun.
Kıyafet konusuna gelirsek, çocuğun beğendiği kızların giyimlerini incele, o kızlara benze biraz. Diyelim beğendiği kızlar genelde mini etek giyiyorsa sen de genelde mini etek giy. Bunun dışında her kombine uyum sağlayan parçalar edin. Kışın oversize kazaklar işini görür, hem taytla hem etekle hem de pantolonla kombinleyebilirsin oversize kazakları. Yazın da oversize tişörtler kullanışlı oluyor, tabii ki birkaç elbise de ekle dolabına. Ayrıca sürekli spor ayakkabı giyme, yazın topuklu sandaletler, kışın topuklu çizmeler giy. P. nterest gibi sayfalardan da kombin önerilerine bakabilirsin. Ben bunların hepsini yapıp sağlığımı kaybettiğim için havamı atamadım, bu yüzden biraz uzun yazdım bari sana yardımım dokunsun diye. Umarım sen başarılı olursun. Unutma, biz çok değerliyiz💖
18 Yorumla- 1 yıl
Sağlığını neden kaybettin orasını anlamadım 😃
- 1 yıl
Vatandaş seni yarış atı gibi görmüş, her gün kendinden daha güzel olmalısın diyerek
- 1 yıl
@Seyyah_Bey karşısındaki 0 beden aşırı zayıf kız beğenen bir mahluk olabilir, kilo vericem diye sağlığını kaybetmiş olabilir. Ya da baskıdan mental sağlığını kaybetmiştir. Çok olan şeyler bunlar maalesef
- 1 yıl
- 1 yıl
@Neyebakacaktimbenn kudur sünepe
- 1 yıl
@Seyyah_Bey hoşşttttt
Gizli Üye(30-35)1 yılBakımını intikam almak için değil, kendin için almalisin zaten o zamanla pişman olacaktır. Kozmetik mağazalarında basit ama etkili içerikli cilt bakım ürünleri var, indirim kovalayıp onlardan al. Gene aynı şekilde bütçene uygun kötü içeriği olmayan makyaj malzemeleri al, 100 tane almana gerek yok 1 bb krem, 2 renk allık, 1-2 renk ruj ve rimel yeterli. Kıyafet olarak da internetteki moda sayfalarını takip et ilham al. Gidip pahalı markalardan alışveriş yapmana gerek yok illa, hatta ve hatta bizim ülkemizde çok yaygın olmasa da, 2. El ürün satan sitelere göz at çok güzel temiz ürünler bulunabiliyor ben dahi alışveriş yapıyorum oralardan, arkadaşlarım hep soruyor nerden buldun bunları çok güzel diye. Deodorant, parfüm eksik etme, temel kişisel bakımına (dış fırçalama, epilasyon vs değinmiyorum bile onlar zaten olması gereken şeyler) önem ver. Çok fazla para harcamana gerek yok bakımlı olmak için.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVerdiğin cevapları okudum, trollsun, çok yazık ciddiye alıp cevap vermiştim bir de. Bir kadının nasıl ağdası diş macunu bile olamaz? İnandırıcı ol bari
1 yılBakımlı olmak başka süslü olmak başkadır. Sürekli makyaj ve alıl veriş yapanlardan olmana gerek yok ve o hayat da insanı yorar. Başkasının kalıbına girmek yerine kendin ol daha iyi olur. O kişinin kalıbına girerek onun geri dönmesini sağlasan bile mutlu olmayacaksın. Onun için bir obje olacaksın ve sadece senden faydalanmak isteyecek hepsi bu
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle kendine olan güvenini asla yitirme! Güzel olmak, sadece fiziksel görünümle alakalı değil, aynı zamanda içsel bir ışıltı ve özgüvenle de ilgilidir. 💖 Harika ölçülere sahipsin, bu senin için harika bir başlangıç! Şimdi güzellik ve bakım rutinlerini kurmak için neler yapabileceğine bakalım.
Öncelikle, cildine iyi bakarak başlayabilirsin. Bol su iç ve sağlıklı beslenmeyi dene. Cildini temizlemek ve nemlendirmek, ilk adım olabilir. Uygun fiyatlı ama etkili ürünler bulabilirsin; fiyat araştırması yapmak işine yarayabilir. Ayrıca, saç ve el bakımını da ihmal etme. Kendine uygun bir saç kesimi yaptırmak ve düzenli olarak tırnaklarına bakım yapmak, seni çok daha iyi hissettirebilir.
Giyim konusuna gelince, dolabında basit ama şık parçalar arayabilirsin. Mert ile moda konusunda konuşarak, mevcut kıyafetlerinle nasıl kombinler yapabileceğini öğrenebilirsin. Hem tarzını keşfederek hem de bakım rutinine dikkat ederek kendini harika hissedeceksin. Unutma, güzellik içeriden dışarıya yansır ve sen bunu başarabilirsin! 🌟❤️10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
88Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbakım yapın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBazı arkadaşlara katılıyorum, banada daha çok kurgu hikaye gibi geldi içeriğine bakılırsa. Ayrıca doğruluğundan şüphe ettiğim ölçülerine gelince… vücut ölçüleriyle güzellikle bitmiyo bu işler. Eğer öyle olsaydı, deli gibi estetik yaptıran bi ton makyajla gezen kadınlar yalnız kalmazdı. Adriana Lima’nın bile aldatıldığı bi dünyada yaşıyoruz. Kadının davranışları, meziyetleri, cinsel performansı ve daha saymadığım biçok faktörler ciddi rol oynuyor kadını çekici veya itici kılan. Hala anlamamakta ısrar edenler için…
910 Yorumla- 1 yıl
güzel yorum
- 1 yıl
Adriana lima kim ya büyütme bu kadar
- 1 yıl
@Sevilmezsemölürüm Dünyanın en güzel kadını:)
- 1 yıl
@Harbialem34 sana göre öyle kendi adına konuşuyorsun
- 1 yıl
@User_21 intikam gibi olacaktır ama kinle hareket etmek hep zarardır. Kendi sadece dıştan değil içten de güzelleştir çünkü sadece güzellik yetmez
- 1 yıl
@Sevilmezsemölürüm bana göre değil tüm otoritelere göre:)
- 1 yıl
@Harbialem34 otorite derken?
- 1 yıl
@Sevilmezsemölürüm dünya otoritesi
- 1 yıl
@Harbialem34 ukala ve itici kişiliği varmış belli zaten.. göz önünde diye öyle çoğu
Gizli Üye(25-29)1 yılBahane seni guzel bulsaydi bakim onemsiz olurdu benim konustugum erkege bakimsizim diye dert etmistim olur o kadar diyordu yani mesela ben aliyorum tuylerimi ama bazen almiyorum gerek olmadikca yani acik giymiyorsam.. zaten flortumle iliski yasamadik.. ama konusurken falan bana onemli degil diyordu normal olur falan diyordu. Yani seni dogal halinle kabul etmeli. Hem ağdaya gerek yokki, jilet bile kullanaabilirsin, sadece biraz daha sık yapman gerekir, tuy dokucu kremler var gayet ucuz ben onlarida kullaniyorum oluyor tertemiz. Baskasina agda yaptirmak hos olmuyor, kac kere gittim agdaya ben ozel bolge icin falan orami acitti yapan kari kizardi sivilceler falan cikti. 🥴🥴
50 Yorumla
1 yılmarka seyler almana gerek yok vucuduna oturan yakisan parcalar giy. temizligine ozen goster mutlaka parfum-deodorant sık, tuylerini al, tırnak bakımına özen göster ojeli olmasa bile ideal uzunlukta temiz olsun, saclarina ozen goster yagli cikma disari haftada 2 kere maske yap..
43 Yorumla
Soran1 yılBakım yapıcak para kalmıyor bana kira faturra mutfak masrafı derken tekim
- 1 yıl
bunlar cok pahali seyler degil istesen alabilirsin.
Soran1 yılPeki
1 yılBakımlı olmak icin durumunun olmasına gerek yok. Ucuz parçalarlada şık olunabilir. Ayrıca bakımlı olmayı estetikten dolgudan sayıyorsan sayma. Estetik dolgusuz da bakımlı olunabilir.
Bir de kendi paranı kazandığın sürece bakımlı olman mümkün.
40 Yorumla
1 yılTerk etti yazmışsın ama öyle adi bir heriften kurtulduğuna sevinmelisin bence sevgilim diyorsun terk etti Adam olsaydı biraz sana bakımsızsın diyerek hakaret edeceğini gururunu kıracağına senin eksiklerini sana hissettirmeden tamamlamaya çalışırdı sana karşı sevgisi yokmuş Belli ki seni kullanmak için beraber olmuş bundan sonra beraber olacağın kişiyi iyi seç edepli ve merhametli olsun
10 Yorumla
1 yılgüzel giyinmek pahalı ve marka giyinmek değildir güzel giyinmeyi gerçekten isteyen pazar kıyafetlerimi bir şekilde kombinler, benim tavsiyem pinterestten kombinlere bak ve kendin bir şekilde uyarlamaya çalış önemli olan ne kadar tuttukları değil nasıl göründükleri
00 Yorumla
1 yılBilmem pek anlamam ben bu işlerden yani ne bileyim güzel diye bir kavram yoktur ki zaten Yani ihtiyaç vardı ihtiyacını giderirsin o kadar bilmiyorum ben artık günlük ilişkileri düşünüyorum hani senin gibi uzun süreli bir ilişki sevgili mevgili evlilik falan saçma geliyor bana artık yani İntikam olmadığı Yoksa hiçbir zaman olmadı beğenmeyen beğenmez beğenmeyen beğenir kimin umurunda
00 Yorumla
1 yılÖncelikle onun seni haketmediğini öğren tamam dış görünüş önemli olabilir ama kalp daha önemlidir sen elinde olan imkanlar ile yapmayı dene boş ver onu bu yaptığından bir ders çıkart kendine ve hayatına bir yol vermeyi dene kadın istedikten sonra olmayacak şey yoktur
00 Yorumla
1 yılİntikam almakla eline bir şey geçmeyecek desemde sen bundan vazgeçmeyecek gibisin onun için geçiyorum bunu. Fiziksel bir bakımsızlık örn. saç baş temizlik gibi bir şey olsa veya aşırı kilo vs ve bu durumda olan kişi bu durumda ısrar etse kurtulmaya çalışmasa eğer terketmekte haklı. Ama maddi zorluklardan dolayı kısıtlı imkanlarla yetinen birisine kötü davranan bir kişiyle zaten olmaz. Derler ya iyi gün dostu. Çok kafaya takma.
00 Yorumla
1 yılAynı durum benim başıma da denk geldi, kendi tipine bakmadan bakımsızsın diye yüzüme vurmuştu ve ayrıldık bakımsız da değildim halbuki bu sadece bi ayrılma bahanesi madem çok bakımsızız AVM'ye götürseymiş de kıyafet alsaymış, o yüzden gidene üzülme ve kendin ol, durumun yoksa Gratis'te ürünler ucuz oluyo ordan makyaj malzemeleri alabilirsin, biraz da doğal durmanı öneririm, pazarda ucuz ve güzel ürünler var ordan giyinebilirsin ve birde kendine özgü parfümün olsun ✨ yeterli bence
40 Yorumla
1 yılValla bence güzellik bakım vs hepsi hikaye.
Bir insanda önce kendisine karşı sevgi, şefkat ve öz güven olacak.
Bunlar olduktan sonra sayılan şeyleri zaten kendin yapıyorsun bunlar kendiliğinden geliyor.20 YorumlaÖlçülerin güzel gayet iyisin
Bakımsızsan hijyenine dikat et en azından bunları ediyorsan sadece şık giyinmiyorum diyorsan eğer buna göre terkedilinmez ki insan
Demekki dış görünüş arıyor bu insan adamlığı yok
20 Yorumla
1 yılBakımsızlık ile kılık kıyafet arasında bağlantı yok. Bakım demek kişisel hijyen demek. Temizlik parayla olmuyor. Makyajsa kastedilen eğer. Ex in kafa çalışmıyor demektir. Kafaya takma. Pissen de temiz ol 😄
10 Yorumla
1 yılBüyük şehirdeysen belediyelerin Güzellik uzmanlığı kursu var beleşe. Ona git hem meslek öğrenirsin hem bakımını kendin yaparsın bu kıyağımı da unutma :D
20 Yorumla
1 yılGüzel olan bakımsız da olsa güzeldir.
Sevgilin bahane arıyormuş. Oysaki sıkılmıştı yaprak ağaçtan bahaneydi sonbahar 🤷🏾♂️22 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Güzel olan güzeldir. Rica ediyorum tatlı rüyalar
1 yılHayat Yıldız Tilbe şarkısı değil ki. Senin değerini bilecek kişilere gönlünü açmalısın. Hayatına girdiğinde nasılsan öyle kabul etmiş demektir. Bskım olayına gelince, kişi öncelikle kendisi için bakım yapmalı...
00 Yorumla
1 yılHayaller yesilcam bir zamanlar fakir bakımsız bir kız vardı şimdi zengin ve kokos biri olrk cktm karşına seni önce kendime aşık edecm snrada surundurecem der gibi
10 Yorumla
1 yılBakimdan kasti neymis gayet guzel olculerin var ortalama bir de guzelligin varsa da tadindan yenmez neymis derdi? Bakim ille makyaj ve hergun farkli ve etiketli kiyafetler giymek miymis?
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı. Kıymet bilmemiş
Nasrettin hocanın ye kürküm ye mevzusu vardı o aklıma geldi
Güzelligi farkedememiş giysi ambalajdır önemli olan o degildir diye düşünüyorum00 YorumlaGüzel giyinmek demek illa gidip vakkodan giyinmek demek degil ki? Sevgilisi olan kaç kişi gidip vakko gibi yerlerden alışveriş yapıyor?
Normal şık bir kombin yap, bakımını yap yeter
00 Yorumla
1 yılGüzel olmak için güzel şeyler giyinmene gerek yok. Ev topuzunun çekici olması gibi bir durum var. Güzelsen her şekilde güzelsindir
03 Yorumla
Soran1 yılSağol
- 1 yıl
Rica ederim, moralini yüksek tutt
Soran1 yılPeki
Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Hayat iki s*lak insanın sözüne kapilipta intikam alacak kadar çok kısa tatlım kendini sev gerisini onemseme 😇🙏
10 YorumlaOnce karekterin güzel olsun sonra ruh fizik ardindan gelir
20 Yorumla
1 yılKuru bir intikam sana zarar yazar Hatun yazık etme kendine kibiri bir kenara bırak bırak kendi yoluna baksın dal y****
00 Yorumla
1 yılKişisel bakımına dikkat ederek başla. Temiz düzenli ol. Kıyafet sade olsa da bu ölçülerle güzel gösterir seni bence
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 347 cevap paylaştı. kişisel bakımınla ilgili sorun yoksa kılık kıyafetinden dolayı seni yargılayan birini zaten tutma hayatında
00 YorumlaÖlçülerin gayet güzel bence. Böyle şekilci ve kendini bi halt sanan biri için uğraşmak ona ekstra değer vermektir. Ne sanıyor kendi neymiş manken mi
00 YorumlaSana güzel kıyafetler alan sevgili yap.. Sonra al yanına çek resimleri gözüne soka soka paylaş.. Vayy be hatun ne olmuş desin..
00 Yorumla
1 yılHiç bi erkek "bakımsızsın sen ayrılıyorum" deyip bırakmaz. İlişkilere o kadar yabancısınız ki, kurgularınız bile gerçek dışı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDaha iyi bir is bulmalısın ki o da bu zaman da zor
03 Yorumla
Soran1 yılZor
- 1 yıl
Ama genede genel geçer bakim hic olmadi bir permatik banyoya bakar olmuyor demek de doğru degil
Soran1 yıl?
1 yılOnce kafani degistir lutfen. Bi erkek icin bu kadar eziklikte ne biliyim
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAman be ne intikamı s*k*r et gitsin o b*kluyu eminim çok güzelsindir maddi durumun yetersiz olabilir ama bu düzene girmeyeceği anlamına gelmiyor.. biraz zaman ver kendine ya da git bi işte çalış kendi paranı kazan en pahalı güzel giyisilerden makyajlardan al. Günü gelir atlığı itliğe döner. Böyle gurur kıran insan için değil kendin için değiş eğer yapacaksan da 💖🙏
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı. Iki parca yerine tek parca kiyafetler almaya odaklan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıladam hakli 27 yasina gelmis bi insan nasil tulerinden arincagini bilmeli en azindan ama soyle de bisi var karakter meselesi oyle seven de var yani kor baklanin alicisi olur
10 YorumlaSen onları düşüneceğine geleceğine yatırım yap geleceğini düşün
12 Yorumla
1 yılBakımlı olmak için öyle çok lükse kaçmasan da olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşkom güzel giyinmek için illa pahalı şeyler giymene gerek yok trendyolmilla ve butikler daha uyguna muadil ürünler yapıyor zaten kapsül dolap oluşturabilirsin kendine basic renkler ve hep giyilecek birbiriyle kombin olcak şeylerle yine makyaj ve bakım da kaliteli kullanabileceğin 1 2 ürün alsan yeter o erkoyu da boş ver yüzlerini suyla yıkayıp çıkıyorlar kadınlarda her şeyi eleştirirler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl87 cup size ne bir kere?
Ayrıca bakım kesinlikle saçlarına dikkat et. Saç bakımını yaptır, hafif makyaj. Aiğıra gerek yok. Ve kendine uyan kılık kıyafet
00 YorumlaKimse için değmez sen kendini geliştirmeye devam et
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılGüzelsen güzelsindir intikam için uğraşma ruhuna yazık
00 Yorumla
1 yılyani düzenli duş ne biliyim vucut losyonu en azından yapmıyormsun
00 YorumlaYüzün güzelse sabun yeter ama değilse hiç bir şey kurtarmaz
00 Yorumla
1 yılSaçını güzel tara güzel elbiseler giy doğal olarak güzel görünürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBazı insanlar az para harcayarak güzel giyinmeyi şık olmayı başarıyor bunu bende yapamıyorum bundan sonraki alışverişlerimi yardım alarak yapmam lazım benimde param kısıtlı
00 Yorumla
1 yılBu işler böyle. İmkan olsa süslettirirdim seni
00 Yorumla
1 yılGüzel giyinmek değil sade giyinmek önemli olan. Ölçülerim gayet çıtı pıtı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
1 yılKendini bilmez canım yüzünden kendine eziyet ediyorsun. Çalışıyor musun?
00 Yorumla
1 yılÜzülme sana erkek çok ona kız ! dert ettiğin şeye bak
00 YorumlaSeni o yüzden bırakan eleştiren sana bir katkı vermez mutlu da olamazsın
00 YorumlaOlculerin cok iyi geliyor kulaga ama nasil bakimsiz diyo anlamadim
00 Yorumla
1 yılYani kendine biraz özen göstermek aşırı pahalı değildir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnce özsaygıyı öğren ergen oyunları yerine. O zaman böyle adamlara değer vermezsin.
30 Yorumlaböyle adi birininden kurtuldgun için sukret bence seven her kaliyle sever allah guzel kalbıne gore iyilerlere karsılaştırsın şeker seni unutma send eğerlisin..
22 Yorumla- 1 yıl
Al benden de o kadar, bir de yorumlarda bazı hemcinslerim hak etmişsin yazmış, şaka gibi ya 🙄
Gizli Üye(25-29)1 yılAman kendisine baksın bakımsız diye terketmek saçma başından sevgili olmasaymis yahu bu adam bakımsız olduğunu bilmiyor mu bahane bulmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGuzellik salonuna git nasıl bi değişim istediğini söyle, sana yardım ederler. Ayrıca işe girersin, taksit yaptır çalışınca ödersin.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 656 cevap paylaştı.
1 yılİki iç çamaşırına bakar
onu aldatman ve güzel olman😎
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAyrılma bahanesi demiştir be sanki ilk tanıdığın da farklı biri miydin? Kendi kalitesiliğiyle senin değerini düşünemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEn sevdiğim bakımsız kadın garip ama gerçek
04 Yorumla
Soran1 yılOfff saçmalama
Cevap sahibi1 yılSen bacağındaki kılları bile almıyorsun
Cevap sahibi1 yılPasaklısın yani
Cevap sahibi1 yılİyi akşamlar nasılsın
Gizli Üye(18-24)1 yıls. iktirsin gitsin g. ot. Eminim cok guzelsindir dert etme.
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yılricalar...
- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Vücudum çok iyi ama bakımsızım, durumum yok. Çok güzel nasıl olurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler