+1 yılTercih meselesi, Bana kalırsa herkesin görmesi seni güzel yapmıyor. Seni gerçekten güzel yapan karakterin, kişiliğin. Bununla insanları etkilemen vücudunla etkilemenden daha önemli bence. Ama açılıp kapanmak tercih meselesi. Kimsenin zorla açılması ya da kapanması söz konusu olamaz. Hepsi tercih. Eğer sen kapalı olmak istiyorsan olabilirsin, Açık olmak istiyorsan yine olabilirsin.
İyi günler dilerim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet anlar ama bu yüzden her erkek "Seni çok arzuluyorum" diye yalan söyleyip her erkek tarafından sikilirsin. Sonra pişman olursun. Arzulanmak güzeldir ama erkeklerin %99 u maalesef cinsellik yapar. Sevmez. Bu yüzden Türkiyede her kızın kaderi aynıdır. Bile bile yanlış erkeği severler
00 Yorumla
+1 yılŞöyle yap burdan birini bul ya da etrafta cilven ile birini bul sevsin seni evlen sonra da onun iznile açarsın. Baban bir şey demez)) Zaten kafaya koymuşsun. Gizlilsan bile bu mesajınla artık çoğu "erkeğin" dikkatini çektin etrafında da erkeklerin dikkatini bir şekil çekersin. Şeytanın sana fısıldadığını açık sözlerle söyledim. Ama vicdanın sanırım uyumuş uyandırması sana kalmış
00 Yorumla
+1 yılzaten o yüzden örtünmek gerek ve hatta yüzümüzü bile orada burada çok paylaşmamalıyız nuru kaçar derler... Yüzün aydınlığı.. mesela bir kadını göbek deliği etrafında en küçlü enerjisi var çakra ve başının ortasında gögüs ortasında bu yüzden buralar örtülü olmalı açıklaeda en azından bir bandanayla kapamalı bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 812 cevap paylaştı. Hahat senin nasıl ve ne şekilde yaşamam istiyorsan kararını da sen verirsin.
Baskıdan çekiniyorsan, hayatında giyimi geçtim hicbirşeye yön veremezsin. Emin ol zamanla herkes kabullenir.113 Yorumla
Soran+1 yılnasıl açılıcam vuna izin yok iste
Soran+1 yıldışarda nadıl denicem bir gün açık mı çıkıyım yani?
Soran+1 yılsodun kabul etmemeleri olda keske o değil zorla bunu yaptırmaya çalışmaları babamın özellikle dar kafalı müslümanlardan
- +1 yıl
Ebeyvnler çoğu zaman kendi istedikleri tarzda olmamızı isterler ama bu hayata 1 kez geliyoruz. Dogru bildiğin yolda inatla kendi istediğini yapmalısın bir yerde emin ol kabulleniyorlar. Yoksa gizli gizli açık yaşayan ailesinin yanında baskıyla kapanan biri olarak yaşarsın bir süre bu da seni yorar.
Soran+1 yılyaz olsun bunu zorlicam Şu an bununla uğraşamam üniversite sınavı var ama mezuna kalıcam gibi
Soran+1 yılsınavda da yapamicam iste bir yıl daha ertelendi
Soran+1 yılsayısalım
Soran+1 yılseneye halledicem insallah
+1 yılBen katılmıyorum sana gizli olan şeyler güzeldir birşeye el deyince 2. El olmuş olmuyor sadece göz deymesi de var bana kalırsa açılma derim tabi bu senin kendi kararın kimse karışamaz ben sadece fikrimi söyledim
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Nefse hoş geliyor ama önemli olan sevdiğin adam beğensin her erkek begense ne olcak sen manken değilsin 😄Ama tesetturu benimseyemiyorum dersen zorla olmaz elbette..
02 Yorumla
Soran+1 yılbelki manken olmak istiyorum xd
+1 yılKapanmayı kendi isteğinizle yapmadığınız için açılırken de baskı oluyor. Fiziğim güzel olsa evet aşırıya kaçmadan ben de göstermek isterdim
016 Yorumla
Soran+1 yılaçılırım etraf umrumda olmaz
- +1 yıl
O halde sizin elinizde her şey. Yalnızca erkeklere dikkat edin. Fiziğiniz güzel diye size çokça ilgi geldiğinde amaçlarının masumca olmayacağını bilerek tavır alın
Soran+1 yılkeske benim elimde olsa ailem sıkıntı
Soran+1 yılerkolara da izşb vermem merak etme
- +1 yıl
Bu tip durumlar beni üzüyor. Bir kere hayata geliyoruz ve insan istediği gibi yaşamalı
Soran+1 yılyani neyse bu yaz bir işe girip zorlarım bakarsın açıldım
- +1 yıl
Peki merak ettim açılınca en çok giymek istediğiniz şey ne
Soran+1 yılya değişir crop falan ama nadir giyerim sort o da nadir genelde basic seyler cok acılmam
- +1 yıl
Eh benim bildiğim kapalılar da kot falan giyiyor rahat
Soran+1 yılbide saçlarım kıvırcık onu da gösterme isteği geliyor dnfjjf
- +1 yıl
Asıl o olabilir işte 😂
Soran+1 yılne olabilir
- +1 yıl
Saçlarını gösterme isteğinden açılmak istiyor olabilirsin
Soran+1 yılkıvırcık güzel sonucta fizik tip te olunca ben niye kapalıyım diyosun iste
- +1 yıl
Anladım hayatınızda size başarılad
Soran+1 yılsaol
Ohooo sen böyle düşünüyorsan boşuna tesettüre girmişsin ablam.
12 Yorumla
Soran+1 yılzorla zaten 8deyken simdi üni olcam
+1 yılSenin tercihin ama hatlarıni gostermeden de güzel giyine bilirsin. Zaten zayıf olduğun kapalıyken de belli oluyordur merak etme
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılAçığım ben de crop gitmiyorum o yüzden kapansam mı acaba boşa gidiyor açıklığım mı diyim?
02 Yorumla
Soran+1 yılne anlatıyon kanka bos yapma
- +1 yıl
Aynısı senin dediğinin
+1 yılAllah bi yerden vermiş bi yerden almış işte. Sende de beyin yok demek ki
19 Yorumla
Soran+1 yılbeynim olmadığını nerden çıkartıyosun? tercih meselesi bunu akla bağlaman senin beyninin olmadığının bir göstergesi işte ayrıca beynimle seni ve aileni satın alırım
- +1 yıl
Ailemi satın alacağını düşünüyorsan bir çift mezarlık hayırlı olsun sana.
Beyninin olmaması konusuna gelecek olursak vücudunu ve kendini sürekli övmen ciddi bir özgüven sorunu yaşadığını gösteriyor. Sürekli kilolu kızlara vs sallaman da bunun kanıtı. Eminim gündelik hayatta özgüven sorunu yaşayan asosyalin tekisin. Hatta övdüğü kadar güzel olduğunu dahi düşünmüyorum. Tek amacın üç beş abazadan övgü alıp ego kasıp kendini rahatlatmak
Soran+1 yıltüh saydıklarının tam tersiyim oysa ağlayarak günlüğüne yazabilirsin
- +1 yıl
Sen öyle dediğin için inandık tamam
Soran+1 yılkendimi övmem bunların farkında olduğum anlamına geliyor özgüvensiz olduğum değil iki üç abazanın övgüsüne layik değilim olsam gizliden cıkartırdım mesaj kutum dolurdu tüh benim güzelliğimi göremeyecen alla ala bak sen su ise
Soran+1 yılsenden onlarca yas kücük birinin beynini sorgulamak yakısıyor mu adama he git yasitlarinla takil dayicim
- +1 yıl
Gizliden yazıyor olman tam da özgüven sorunu yaşadığını gösteriyor aslında. Kimsenin güzelliği çirkinliği umrumda değil. Kendini övüp başkasına sallayıp gömmen asıl konu. Adım gibi eminim tam olarak bahsettiğim gibi biri olduğuna. Hadi şimdi bunu düşün ve otur ağla
Soran+1 yılkendinden 15 yaş kücük bir ergeni aşağılayıcı şekilde eleştirdikten sonra hissetiğim 😮💨😮💨😎🤩😎🤌🏿💪😎😎💪🙊🙊🤡😯🥵😀😎😎
- +1 yıl
Benden kaç yaş küçük olduğun umrumda değil. Umrumda olan gizliden millete sallayıp aşağılaman. Mantıklı konuştuğumun farkına sen de varmış olmalısın ki son iki yorumunda yaşının küçük olduğunu vurgulamışsın.
Kusura bakma ya diğer abazalar gibi egonu tatmin etmeyip gerçekleri yüzüne vurdum. İdare et artık abicim tamam mı? Hadi bakalım şimdi oyununa dön
+1 yılBu tercih meselesi baskı altında zaten kapanma bence insan spor arabasını branda ile kapatmamalı herkesin görmedi gerek
00 Yorumla
+1 yılAçılıp erkeklerin ağzını sulandır ne elde edeceksin görelim 😏
00 YorumlaTamam o açık saçık olanlarla beraber yanmaya razıysan hemen açıl
00 Yorumla
+1 yıltesettürlü kadınlar daha çekici geliyor bana ama tercih senin..
00 Yorumla
+1 yılEe gelen geçen erkeğin seni arzulamasini mi istiyorsun
Yoksa sadece sevdiğin erkeğin mi10 YorumlaBence nasıl istiyorsan öyle yap çevreyi boş ver et
00 Yorumla
+1 yılEwet, cehenneme giden yol birdir. güzele de aynı ;)
00 Yorumla
+1 yılKapanmak takı amaç zaten gizlemek, dikkat çekmemek. Anlamadım sen hangisini istiyorsun?
00 YorumlaAçılma, dayan; RAB karşılığını verecek... Güven bana.
00 Yorumla
+1 yılAçıl gitsin, korkma, insanlar dışında sana hesap soracak hiçbir güç yok.
00 YorumlaBir saniye. Fotonu görüp yorum yapmak istiyorum
01 YorumlaBence çok daha güzel. Bir kişiye özel olursunuz ve bu o kişi için onur verici bir şey olur.
00 YorumlaMerak ettim seni neden kapandin peki uzun zamandirmi
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoy kisa olunca fizik kötü mü oluyor ne alaka?
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de ayni durumdayim bu arada instagramin var mi sana ulaşsam 😕
Soran+1 yılasyaa_909 yazabilirsin
Soran+1 yılyok kısa iyi tabi de uzun boy bence daha iyi
Cevap sahibi+1 yılPeki ailen nasil karşilar bunu bende 20 yasindayim son 1 yıldır düşünüyorum ama şu an açilamam
Cevap sahibi+1 yılEvet uzun boy güzel kilonla orantiliysa
Cevap sahibi+1 yılBak ben bu sene üniversiteye gidicem saçlarimi orada bi yerde bi seferliğine açip gezicem yani umarim başarabilirim nasil olucak onu merak ediyorum 😕😕😕
Cevap sahibi+1 yılBenim akrabalar felan da muhafakazakr tipli bide dedelerim nenelerim hayatta işim daha zor seninkiler nasil bilmiyorum
Soran+1 yılBen İstanbuldayim bizimkiler köyde çoğunlukla şanslıyım bu konuda
Soran+1 yılumarım dilediğin gibi olur her sey
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da mi okuyorsun yani güzel bende farkli bi şehire gidicem de yine de saçimi orada açamam gizli iş çeviremem
Gizli Üye(30-35)+1 yılFizik ile olacak bir şey değil ki bu 👍
İnanç meselesi.
00 Yorumla
+1 yılKıvırcık saç güzel bi fizik düşününce bile çok dikkat çekici
00 Yorumla
+1 yılKapalılar daha değerlı ozel olan her şey güzeldırr
00 Yorumla
+1 yılpeki hiç erkek arkadasın olmadımı
05 Yorumla
Soran+1 yılyok olmadı
- +1 yıl
teklifdemi almadın hiç okulda falan..
Soran+1 yılimamhatip..
- +1 yıl
biraz konusabilirmiyiz yazman mumkun mu bana
- +1 yıl
ordamısınız
Olabilir sen begeniyormsun kendini
010 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılcok kapalı değilim sweat esofman bol pantolon tisört falan
Soran+1 yılallah rizası icin kapanmıyorum ve son zamalarda cok kisi acık gördü
Soran+1 yılevet bosuna kapalıyım
Soran+1 yılsıkıntı aile
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoy ve kg kac peki cok merak etdim
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılGöreyim tanıyayım seni
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHmm görmeyi çok isterdim seni?
00 Yorumla Basıl giyiniyorsun ki
00 YorumlaGörmek isterdim
00 Yorumla
+1 yılfarkediyoruz endişelenme. sen tebessüm et sadece
00 Yorumlane kadar güzel
00 Yorumla
+1 yılAçılmaya ne lüzum var. Aklımı çıldırıcam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyun kilon nasıl
04 Yorumla
Soran+1 yıl173 52
Cevap sahibi+1 yılÇok iyiymiş, açılacak mısın
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılAçılırsan ne giyersin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıl kraliçe o zaman 👑
00 Yorumla
+1 yılÖlculerin nasıl ki. dolgun ve dikmi
03 Yorumla
Soran+1 yıl85-64-95
- +1 yıl
Bayağı güzel ve kalçaların yaygın değil ozaman
- +1 yıl
Sana tayt ve crop güzel olur. bide dar pantolon
+1 yılMini Seviyor musun
03 Yorumla
Soran+1 yılevet baya
- +1 yıl
Yaa süpersin sen
- +1 yıl
Konuşabilir miyiz
Açıl
00 Yorumlayoldan çıkmak istiyon yani
00 YorumlaHayırlısı.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. Daha ne olsun
00 YorumlaAçıl gitsin dünyaya tekrar mı geleceksin
00 Yorumla
+1 yılHiç bir eksiğin yok hayat senin yani :)
00 Yorumla
+1 yılNe güzel iste
00 Yorumla
+1 yılGöstermek istiyorsun millete güzelliklerini
00 YorumlaDar giy?
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOov en sevdiğim
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı.
+1 yılMerak ettim
00 Yorumla Nerede yaşıyorsun sen?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada nasılım soran senin gibi çok kişi var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakabilir miyim yorumlayım sadece ben görüyüm
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGöreyim yaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen açıl bence
00 Yorumla
+1 yılÖzelden foto at
00 Yorumla