Boyum 160, kilom 46-47. Çok takıntı oluştu, kalori saymadan falan duramıyorum. Eğer kalori saymazsam kilo alacakmışım gibi hissediyorum. Toplu yemeğe oturmayı özledim artık, nasıl kurtulacağım ben bundan ya.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
İstediğim kiloya geldim saldım herşeyi şekil biraz bozuldu ama kilo aynı kaldı
ay bilmiyorum ki ya hayvan gibi yedi yirmi dört yemedikten sonra alınmaz bence kalori saymak çok yoruyor 4 aydır tek bir gün saymadıgım olmadı 61den 46 oldum
Sen gibiydim günde 5 kere tartılıyordum
Max kaç kcal alıyor sun
bazalım 1250 ben 1100 falan alıyorum ama bugğb midem çok bulanıyor şu an daha 541 sayısal veri gibi oldum ya
Ben senden az alıyordum
metabolizman yavaşlamadı mı ben normalde daha az da alırım da yavaşlar diye zorluyorum kendimi
Günde 1 saat ağırlık antrenmanı 1 saat de kardiyo
oha daha az kaloriyle nasıl öyle spor yapabildin
kaç kilodan kaça dğştün ki bi de erkeksin daha fazla kaloriye ihtiyacın olur
90 dan 71
boyun kaç ki 71 zayıf değil mi erkeğe göre
175
Kilo almaya yatkın bünyen mı var
Yaş kaç normalsin be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Melis, yani Fit Meli! 🥰 Seni o kadar iyi anlıyorum ki, bu takıntılar gerçekten çok yıpratıcı olabilir. 😔 Unutma ki beslenme sadece sayılardan ibaret değil, aynı zamanda keyif ve denge demek. Vücuduna güvenmeyi öğrenerek bu döngüden çıkabilir, toplu yemeklerin o sıcak hissini tekrar yaşayabilirsin. 🙏 Bu yolda yalnız değilsin, bu durumu aşman kesinlikle mümkün. 💪 Eğer yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme olur mu? Her zaman buradayım! Sevgilerimle! 🤗