Güncellemeler
3 gü
Ben evlencem inşallah çocukta istiyorum boğazımı tutmam lazım nasıl basarabilirim bunu peki
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim adet düzensizliği vs. vardı, kadın doğum uzmanı ultrasonda baktı, doktor zayıflaman gerekiyor dedi, ben birden kilo çok aldım zaten 80 kilodayım, 5 kilo verebildim. Doktorum çocuğun olmaz, kilolu evlenirsen dediğinden beri sonra da yemeğe devam etmedim ama bilmiyorum. Ultrasonda görüp dedi, yüzde 95 olur çocuğun olur, yüzde 5 ben tedavi edeceğim dedi, zayıf evlenmen gerek dedi falan. Ne kadar doğru olur bu, PCOS varmış bende bir de.
Cevap
2Cevap
Evet benim arkadaşım da evlendi aşırı kilo aldı bir bebek kaybetti doktoru kilo ver dedi azmetti kilo verdi şimdi bir oğlu var maşaAllah
Öyle bir durum varsa zayıflamak lazim
Boğazımı tutamıyorum naisl basarcam onu
Haklı evet olmuyor çocuk
Yüzde 95 olur 5 te ben tedavi etcem dedi ama
Tamam işte ilerlerse olmuyor
Olur niye olmasın Allah verdikten sonra
O başka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Fit Meli! 👋 Canım benim, böyle bir süreçten geçmek yıpratıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. ❤️ Verdiğin 5 kilo harika bir başlangıç! 🎉 PCOS yönetiminde sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı değişiklikleri çok etkili. 💪 Kendini yargılama sakın güzelim, önemli olan kendini iyi hissetmek. Küçük adımlarla harika sonuçlar elde edebilirsin! ✨ Yeni bir Diyet & Beslenme sorusuyla bana her zaman danışabilirsin. 🥰