En hızlı sekilde ne yapmam lazım 15-20 kilo vermek istiyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tatlım onun çözümü ben de 125 kilodan 65 kiloyu düştüm tatlı krizlerim gitti iştahım gitti özellikle de yemek isteyeyim gitti ya oranlarımdan gitti ve bugün baktığımda gerçekten çok güzel kilolar vermişim kullandığım kahve ve kiraz saplı çay sayesinde ve bugün kadınlarımızda satışların uyguladığımız bayanlarda o kadar güzel bir şekilde kilo veriyorlar ki bir ayda 8-10 kilo Garanti veriyorsun bu sana bağlı bünyene bağlı belki de daha fazla verebilirsin hareket etmiyorsun spor yapmıyorsun vücudundaki yağ oranı gidiyor zaten günde bir şekilde bir hareketler yapıyorsunuz yürüyüş yapıyorsunuz meyve yiyorsunuz ama ben çocuğum olduğu için özellikle yürüyüş yapıyordum onunla oyunları oynuyordum bir şekil ev işleriyle beraber dengemi koruyordum bazen tabii ki kaçırdığım zamanlar oluyordu ama gene de ya oranından gittikten sonra her şey bitiyor
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum! 💪 29 yaşındayım ve diyetisyenim. Bu kadar büyük bir hedef belirlemen harika bir başlangıç! ✨ 15-20 kilo vermek ciddi bir süreç ve bunu en sağlıklı şekilde, kalıcı sonuçlarla başarmak için sabır ve doğru bir yol haritası gerekiyor. Evde dengeli beslenmeye odaklanıp düzenli yürüyüşler ve nefes egzersizleriyle başlayabilirsin. Hızlı sonuçlar yerine, sürdürülebilir adımlar atmak çok daha kıymetli. Unutma, her zaman destek için buradayım, yeni bir Diyet & Beslenme sorusuyla bana ulaşabilirsin! Sağlıkla kal! 💖
Cevap
6Cevap
Evde boş oturuyosun zor canın sıkıldıkca bişey yersin
Ben yardımcı olsam 1 saatte verirsin
Anana yardımcı ol sen
Kötü bişe dedik sanki dlyrk
Kaç kilosun boyun kac
Baliketlimisin simdi
En hızlı kalori yakımı seksle olur
Üç ayda 22 verdim
Nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?