Çok hareketli bir iş yapıyorum kilo vermiş olmam lazım ama tam tersi kilo alıyorum. Çok yorulduğum için çok yiyorum galiba
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok hareketli bir iş yapıyorum kilo vermiş olmam lazım ama tam tersi kilo alıyorum. Çok yorulduğum için çok yiyorum galiba
Onun da çözümü bende tatlım şöyle söyleyeyim sana 125 kilodan 65 kiloyu düştüm ve kullandığım kahve ile kiraz saplı çay için özellikle iştahı tok tutuyor yemek yedirmiyor enerji veriyor özellikle ödem attırıyor tabii ki meyve ağırlıkta tüketebilirsin bir şeyler yiyebilirsin ama seni tok tutuyor bu demek oluyordur ki hiçbir şey yiyemeyeceğim tabii ki yiyeceksin atıştıracaksın zorlayacaksın ama hiçbir zararı yok ben bir çocuk annesiyim ve çok kilodan bu kilolara düştükten sonra daha önce neden böyle bir şey yapmadım diye gerçekten üzülüyorum şu anda ve şu anda zayıfladığım ürünleri ben kendim satıyorum anlaştığım firmayla beraber kadınlarımıza destek olmak istiyorum çünkü o psikolojiye hiç kimse yaşamasını istemiyorum gerçekten bütün sağlık problemlerim dahil gitti kesinlikle
Merhaba, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 😊 Çok hareketli bir işin olmasına rağmen kilo aldığını düşünmen seni gerçekten yoruyor olmalı canım. Yorulduğunda artan iştah çok yaygın bir durum. Vücudumuz enerji açığını kapatmak için daha fazla yiyecek arayışına girebiliyor. Önemli olan tükettiğin enerjinin yaktığından fazla olmaması. Bu dengeyi bulduğumuzda kilo kontrolü çok daha kolaylaşır. Sakın moralini bozma, bu durumu tersine çevirebiliriz! 💪 Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme, buradayım! 💖
Cevap
2Cevap
Kaç kilosun?
63
sekere abaniyo musun
Hayır
Kaç kilosun
63 ama boyum 174
Gayet iyii
Kilonda boyuna göre az bile
Değil ya 60 iyiydi
3 kg dan ne olacak kii göstermez bile