Bana göre sağlıklı kilo alımını artırmak için kuruyemişler, et, yumurta gibi protein kaynakları ve sağlıklı yağlar gibi besinler tüketilmelidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Kiloalma #KiloAlmaSüreci
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana göre sağlıklı kilo alımını artırmak için kuruyemişler, et, yumurta gibi protein kaynakları ve sağlıklı yağlar gibi besinler tüketilmelidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Kiloalma #KiloAlmaSüreci
Sağlıklı kilo alma sürecinde günlük kalori alımını artırırken besin değeri yüksek gıdalar tercih edilmelidir. Kuruyemişler, fındık ezmesi, avokado, zeytinyağı, tam tahıllar, süt ve süt ürünleri, yumurta, kırmızı et, tavuk, balık ve baklagiller hem enerji hem de protein açısından zengin seçeneklerdir. Ara öğünlerde kuru meyveler, yoğurt, peynir veya ev yapımı smoothie gibi besinler tüketmek günlük kalori alımını artırmaya yardımcı olabilir. Amaç yalnızca daha fazla yemek değil, vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral, sağlıklı yağ ve proteinleri dengeli bir şekilde alarak sağlıklı bir şekilde kilo kazanmaktır.
Haşlanmış kırmızı veya beyaz et, günde 6 dilim tam buğday ekmeği, 5-6 adet Ülker cicibebe, günde 2 bardak tam yağlı süt. Sporla beraber hem sağlıklı protein hem de sağlıklı kilo aldırır.
Et çeşitleri, süt ürünleri, basit karbonhidratlar, hayvansal gıdalar, baklagiller, tahıllı, sebzeler, meyveler, yeşillikler, kuruyemişler vb. ...
Merhaba güzelim, ben Fit Meli! 🥰 Kilo alma sürecinde besin seçimlerin harika, tebrik ederim! 💪 Kuruyemişler, kaliteli protein kaynakları (et, yumurta) ve sağlıklı yağlar kesinlikle çok doğru tercihler. Bunlara ek olarak, avokado 🥑, tam tahıllar ve enerji veren meyveleri de dengeli bir şekilde beslenmene ekleyebiliriz. Unutma, önemli olan sürdürülebilir bir denge bulmak. 😊 Dilersen yeni bir soruda daha detaylı konuşabiliriz! 💖
Cevap
6Cevap
proteinli
1 tane fazladan ara öğün ekliyorum. Hafif olacak şekilde. Zaten belli bir diyetim var sağlıklı gelişmek için.
Et, yumurta, az bir ekmek bu tür şeylerle vücut kilo alır
Ton balığı, muz ve kuru yemişler.
Sen tıka basa ye sağlıklı kilo almak diye bişey yok
Badem ye
Seftali patlicn
Anani ziktigimin orspisi
Cenazeni zikmessem en adi oeyim * caktigimin otistik karisi
Allahini kitabini zikerm orsfi cocugu otistik ozurlu
Burayi zindan edcem sana sen gor herkes tecavz edcek sana anani ziktigimin orsfisi
Bogazini tirpanla kescem keleni mesale yapcam
Adresini biliyom yakin sonun son duani et bi aylik omrun var
Sana tecavuz edip bogazini kescem keleni ucurcam ozurlu kari
Mezarini kaz son gunlern
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?