ya çok zorlanıyorum canım yemek istiyor doymuyorum çok mutsuzum nasıl devam edip vereceğim 😭😭
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya çok zorlanıyorum canım yemek istiyor doymuyorum çok mutsuzum nasıl devam edip vereceğim 😭😭
Cevap
9Cevap
Devam etmelisin bende yarın 5. gundeyim diyetteyim mecburiyim yani sende sağlık acisi diye düşün fitlik güzellikten değil sağlık bak ben rahatsızlandı kilo giderse iyilesirsin dediler o yüzden sende sağlık açısından diye düşün
😭😭😭😭 sende cok zorlaniyo musun spor yapiyo musun
şu an bile açim öyle düşün ama mecburlugum var yapıyorum aktivitem cok
bende Şu an cok acim kdndekxmejdmkdmx
Şu diyete başladığım günden beri bir tane cips bir tane kek yemedim kocam a yapıyorum o yiyor ben çorba sebze yok işte fırında felan ayy o kızartma felan götürüyor böyle birisi yanında yerkende zor oluyor
Sende benim gibi açızz 😂
ya ben cips kek kizartma sevmiyorum normalde de ama canim boyle doner fakan cekiyo ekmek ustu ekmek arasi falan cekiyoo
Çavdar kepek felan yiyor musun sende bende severim de onları ayda bir yerdim mesela hergun yemezdim ama evde hergun et köfte felan yapardim yani
şu an varya peynirim bile az yağlı yoğurdun kaymagi bile yok bana
Ben o dereceeyim
tam buğday ekmegi yiyorum diyetteyken ama iste onu da ölçülü yedigimiz icin o anlik doyuyorum sonrasinda tika basa beyaz ekmek istiyorum
sana neden her sey yasak boy kilon kac
Bende öyle ölçülü bende o an doyuyorum sonra açim e ara öğünler zaten ne ki bir şey yok kefir ya da ayran süt ceviz fındık felan onlar da çiğ yağsız olsun diye birde ekmekleri doktor degisimli ye bir kepek bir çavdar bir tam buğday diyor kansızlık yaparmış duydun mu
Ben doğumdan sonra 5 kilo kaldı önceden zayifyim baya vücudum kiloya karşı gelmiş alt tarafı 5 kilo rahatsız edilecek bir şey değil ama karacieger yaglanmasina çevirmiş vucud bunu kiloyu vucud hiç sevmiyormuş benim doktor da eğer su 5 kiloyu verirsen karacieger iyileşir dedi
hayir bilmiyodumm degistiririm bende arada
anladimm 5 kilo cok kolay ya verirsin ben 35 40 vericem🥲🥲
Vücuduma kızıyorum aslında obez değilim bir şey değilim nasıl bunu yağ olarak algılıyor ya diye sen kaç boy kilo
benim 155 90 kilo
Sana bir şey diyim diyetine devam et en azından sağlık açısından insanız neyimiz çıkacağı hiç belli değil beklenmedik şeyler oluyor hayatta pes etme diyetinde
insallah devam edebilirim hep biraktim bu zamana kadar
Kafanı topla, iradeni bırakma, zamanla olucak hepsi.
😭😭😭
Tarcınlı su iç bide krom pikolinat kullan.
o ne
Bak internetten.
yok sen soyle
kan şekeri iştah kontrolü ve kilo kontrolü için kullanılan bir şey. hap olarak alıyorsun.
kullandin mi ya da kullanan oldu mu çevrenden
Çevremde kullanan çok oldu evet.
eeee memnunlar miydi sonuclari ne oldu anlatsana siz erkekler niye tekte anlatmak yerine teker teker sorduruyosunuz 😔
Çoğunda işe yaradı. Evet yarıyor. Hem yardım ediyoruz hem laf yiyioruz ya :D
ya napim tek tek agzindan cimbizla laf alıyorum. tesekkurler arastiricam
ya napim tek tek agzindan cimbizla laf alıyorum. tesekkurler arastiricam bunu
Sana netten bak dedim en başında :D
ben boyle seviyorum
Fazla sevme.
severim
Tamam git :D
Açlık geldiği anda ılıksu içiyorsun o açlık hissi gidiyor
iciyorum gitmiyo
Başlarda normal biraz miden kuculucek ve beynin de bu duruma alışacak sabretmiceksen zorlama başından sal gitsin 😀😀
ya 90 kilo oldum 100e gidicem salarsam ama cok mutsuzum ne kadar surede alisirim ki
of offf
3 4 gun alışayım yapicam
Şu an mesela diyorum ki bugunde yiyim yarin baslarim jdndkwkdkkenkdmd
zaten hep oyle besleniyorum cogu zaman
diyet oncesi yNi
ya napicam sporda istah aciyosa ohooo sonra geciho mu
Sabah leslie yaparim aksam zumba yaparim. vucudum spora alisinca da leslie yerine hit kardiyolar yaparim
Kaçsın kaça düşmek istiyorsun
90im 55 60a
1
55
niye
İki hafta dayan, alışıyorsun.
Kaç kilosun
90
ya olay sadece fiziksel aclik degil ki duygusal aclik yasiyorum ekmek falan filan yiyesim geliyo
Ben hiç diyet yapmam
ne guzel
Yememek değil yediğini yakmak onemli
bi 3 5 gun alisiyim de baslicam spora da
90
55
Tıka basa yeee patla şiş
Boy kilo kaç
155 90
Verirsin canım
Ben de yaa
sen ne kadar oldun baslayali
Bir hafta.
Ama çok acıkıyorum, bir de şekerli şeyler canım çok çekiyo
benim daha ilk gunum skndskmdwjmwmdkxmks
kac kilo vericeksin
176 boy 90 kilo.
10 kilo hedefim
oha ya resmen seninle ayni kilodayim ve benim 35 falan vermem lazim
Boy kaç
55
Biraz balık etlisin :)
kanka ne balik eti obezim 60 falan balik etli olurum
Birz kilo vermeliyiz
Tüyo ver bsna da :)
tuyo alicagin son kisiyim maalesef
kendime hayrim yok
Hayalperest misindir?
hayir
Ok
Su+ protein diyeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Diyet yaparken yaşadığın bu hisleri çok iyi anlıyorum güzelim, hiç yalnız değilsin bu konuda. Önemli olan aç kalmadan, dengeli beslenerek bu süreci keyifli hale getirmek. Yediklerin seni hem doyurmalı hem de mutlu etmeli. Unutma, her zaman destek olmak için buradayım. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme olur mu? 💪💖