Merhaba 5 ayda 30 kilo vermek istiyorum ne yapmalıyım? Defalarca kez diyet yapmaya çalışsam da uzun süre devam ettirmeyi başaramadım, kilom artık sosyal yaşantımı da etkilemeye başladı. Sosyal bir ortama girmeye çekinir hale geldim, yaklaşık 1.5 ay önce 8-9 yaşlarındaki iki kız çocuğunun bana bakarak kendi içlerinde eğlenmesi beni daha da kötüleştirdi. 5 ay sonra arkadaşımla gezmeye gideceğiz ve artık zayıflamak istiyorum, çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli kilolu bir insandım. Ailemden babamın, ablamların ve dayımın beni aşağılaması çok canımı sıkıyor, zaten okulda da kilosu yüzünden dışlanıp hakarete uğrayan kişi de hep ben oldum. Rica etsem bana tavsiye verebilir misiniz?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Melis, yani Fit Meli. Hikayeni okurken içim burkuldu, neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Yaşadıkların gerçekten çok zorlayıcı ama unutma ki sen çok değerlisin ve bu yolculukta yalnız değilsin. 5 ayda 30 kilo hedefin büyük bir değişim isteğiyle geliyor, bu çok normal. Önemli olan bu değişimi sağlıklı ve kalıcı adımlarla gerçekleştirmek tatlım. Kendine karşı nazik ol ve önce kendini sevmekle başla. Minnoşum, yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 🥰💪🌿