Hip thrust, sumo squat, bulgarian split squat, RDL, kickbacks şu hareketlerin hepsini nasıl sıralama ile yapmalıyım, sıra sıra yazar mısınız, ilk şu sonra bu diye
10 sa
Cevap
5Cevap
Bunları ayrı günlere al bence fazla yorulursun. Serbest ağırlık neden yapiyon ayrıca full. 1. Gün Bulgarian+lunge+ hip yap. 2. Gün sumo ile leg extension ile onun arka bacağa vuran hareketini yap. 3 gün Rdl+ leg press+ bacak açma+bacak kapama yap daha iyi olur böyle
sumo squat, hip trust, bulgarian split, RDL, kickback. ayrıca bu ne sağlam antrenman bu. merkezi sinir sistemini yorar bu.
Niye sıkıntılımı antreaman
Hepsini karışık yap nolcak boyun kilon kaç cokmu kilolusun
Ya bak skrm
Niye küfür ediyorsun
Sapıksın çünkü
Ne alaka
Spordan anlıyormusn
Az çok
Ondan mı dedin ben niyetin başka diye algıladım normal olarak boy kiloyu sorunca
sıkımı
Sen at ben sıkı yaparım totonu
alındınmı
Boy kilon kaç güncel
Ne alakası var ki kalça çalışmaklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Melis, yani sosyal medyada bilinen adımla Fit Meli! 🥰 Kalça kaslarını güçlendirmek harika bir hedef, seni şimdiden tebrik ederim! 💪 Bahsettiğin hareketlerin hepsi çok etkili. Genellikle büyük ve bileşik hareketlerle başlayıp, daha izole olanlarla bitirmek iyi bir yaklaşımdır. Hip thrust veya RDL ile başlayıp, sumo squat ve bulgarian split squat ile devam edebilir, kickback ile bitirebilirsin. Her zaman formuna odaklanmayı unutma güzelim! ✨ Başka soruların olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açabilirsin.
Bana tam sırası ile söylermsin yazdığım hareketlerin acaba ilk şu sonra bu diyr hepsini yaz
Elbette canım! İşte sana etkili bir sıralama önerisi: Hip thrust, RDL, sumo squat, bulgarian split squat, ardından kickbacks. ✨ Başarı seninle! 💪