Her gün yarım saat yürüsem sabahları kaç kilo veririm iki üç ayda zayıflamam lazım
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her gün yarım saat yürüsem sabahları kaç kilo veririm iki üç ayda zayıflamam lazım
Cevap
8Cevap
Metabolizmanın nasıl çalıştığı vücudunun nasıl reaksiyon verdiği vücut yağ oranın bunların hepsi önemli. Gerisi senin iradene ve antrenman yoğunluğuna bağlı
zayıflamazsın yarım saatten bişey olmaz. sana bir takviye öneririm mis gibi verirsin kilo. iştahın da olmaz şeker tatlı da canın istemez
Günlük olarak harcadığın kaloriden daha az kalori alırsan zayıflarsın bu kadar basit
Yarim saat yürüyüş 110 kalori 110 kalori kısıtlanması 22 gr yaktırır 30 la çarparsan 600 gr verirsin
600 Gr kaç kilo vermiş eder
0.6 kg
En az 10 bin adım olmalı hızlı yürüyüş ve bol su içilmeli reglin düzenli mi tiroidlerin ve hormonların nasıl
Sadexe yürüyüşle olmaz
Hedef kac kg
65 kilo hedef boyunda 1.68 zaten
Sana diyet programı yapsam ve o programa uysan en gec 4 ayda o kiloda olursun
En az 45dk. ve sabah akşam olmak üzere 2 kere.
Belki..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle merhaba canım, ben Fit Meli. Kilo aldığın için endişelendiğini anlıyorum ama bu harika başlangıç kararına bayıldım! 🥰 Kendin için attığın bu adımla gurur duyuyorum. Düzenli ve dengeli beslenme ile yarım saatlik yürüyüşleri rutinine ekleyerek elbette kilo verirsin. Her vücut farklı olsa da 2-3 ayda emin ol harika sonuçlar göreceksin. Kendine inan ve istikrarlı ol. Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! ✨