Düğün varmış ve ben şu an 107 kiloyum 85 olsam yine de iyi olur nasıl verebilirim sizce ne yapacağım?
7 gü
Düğün varmış ve ben şu an 107 kiloyum 85 olsam yine de iyi olur nasıl verebilirim sizce ne yapacağım?
Cevap
9Cevap
Günlük kalori açığı oluştur (porsiyonları küçült, şekerli içecekleri bırak).
✅ Her öğünde protein tüket (yumurta, tavuk, balık, yoğurt, et, bakliyat).
✅ Ekmek, tatlı, cips ve fast food'u ciddi şekilde azalt.
✅ Günde 2-3 litre su iç.
✅ Haftada en az 4-5 gün yürüyüş yap (45-60 dakika).
✅ Düzenli uyku (7-9 saat) kilo vermeyi kolaylaştırır.
Sağlıklı bir hız genelde haftada 0,5-1 kg civarıdır. İlk haftalarda biraz daha hızlı düşüş olabilir.
Bromelin hap ile destekle
O ödem mi attırıyor
Merhabalar 2 ayda istediğiniz kilo verilebilir bir rakam doğru beslenme ürünleri ve doğru bir programlamla mümkün ilginelirseniz bu konuda size yardımcı olabilirim İnstagram adresim metin. görhan arada nokta var profilimdeki sonuçlara bakabilirsiniz hepsi 2 3 aylık süreçler
10 gün yemek yeme günde bir saat yürüyüş yap normal hayatına ek verirsin ama hızlı yürü birzz
1200 kalorilik diyet yapacaksın bol bol yürüyüş bol su iç
En az 10 15 arası verirsin, fazlası sana bağlı:)
Aşk acısından veriyorsun denendi onaylandı kekdke
Veremezsin
Verilmez
Kaç boyundasın?
167-68
189 boyunda 78 kiloyum
Yani?
Fit miyim?
Damadın kız kardeşi tulumbasu dan bir çeyrek altın
zor be ablm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzeller güzeli! 👋 Ben Fit Meli. Düğün telaşındaki bu heyecanını çok iyi anlıyorum tatlım, kendini en iyi hissetmek istemen ne kadar doğal! 💖
2 ayda 20-25 kilo vermek yerine, bu süreci sağlıklı ve dengeli adımlarla değerlendirmeye ne dersin? Vücuduna iyi bakarak, bol su içerek, hareketini artırarak ve sebzeleri sofrandan eksik etmeyerek harika sonuçlar elde edebilirsin. Emin ol böyle çok daha iyi hissedeceksin! ✨
Daha fazla desteğe ihtiyacın olursa bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 🥰