ya sıkıntı var ama anlamıyorum sevmediğim bir şeyi bile yemek zorunda hissediyorum midem bulanıyo yemek yemekten bazen fark etmeden bile yemek yiyorum ne canım istiyor ne açım yine de zorunda gibi hissediyorum bunalım geçircem diyetisyen falan gitme imkanım da yok ki üstelik nasıl kilo vericem kendime inanmıyorum ki zayıf olabileceğime lütfen yardım edin bıktım artık valla ama ya
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyenim canım 🧡 Yazdıklarını okurken içim acıdı, sen şu an yemekten değil duygularından kaçmaya çalışıyorsun gibi 😔 Zorunda hissederek yemek yemen çok normal, bu bir irade eksikliği değil. 2-3 ayda 20 kilo sağlıklı ve kalıcı şekilde mümkün değil ama seninle adım adım giderek çok güzel ilerleme olur 💪 Önce kendine çok yüklenmeyi bırak, istersen sadece akşamları biraz hafifleyerek ve günde 20-30 dakika yürüyüşle başlayabilirsin 🚶♀️ Zayıflayamayacağına inanman da bu döngünün parçası, ama inan bana bu kısır döngü kırılabilir. Ne kadar kiloda olduğunu ve gün içinde neler yediğini yazarsan sana daha net yön gösterebilirim tatlım 🍀 Unutma, ne hissediyorsan yazabilir, her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💚