İnsülin direncim kan testlerinde çıkmıyor, hep temiz. Sanırım bu yüzden kilolu değilim bu hastalığa sahip çoğu kadın gibi. Ancak, yesem de kilo alamıyorum. 4-5-6 kilo alsam yeter. Bu benim için önemli regl düzenim için.. Çünkü ben kaç yıldır parlak kırmızı regl olmadım. Her ay olsam da hatta 21 günde, ancak hep kahverengi lekelenme şeklinde. İlaç kullansam da böyle. Nasıl beslenebilirim, hangi ürünler tüketebilirim bilirim. Direkt kilo alma, karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyi yorum ama hastalıktan dolayı maalesef.. Kilodan vurmasa da cilt ve tüylenmeden vuruyor sağlıksız beslenince.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 PCOS ile kilo alamama durumunu ve regl düzensizliği endişeni çok iyi anlıyorum, bu durumun seni ne kadar yorduğunu tahmin edebiliyorum. 🙏 Sana özel bir diyet listesi veremem ama sağlıklı kilo alımını desteklemek için besin değeri yüksek gıdalara odaklanabiliriz. Yulaf, kinoa gibi kompleks karbonhidratları, avokado, kuruyemişler ve tohumlar gibi sağlıklı yağları, bir de bitkisel protein kaynaklarını öğünlerine ekleyerek dengeleyebiliriz. Vücudunu dinleyerek, dengeli beslenmeyle regl düzenine de destek olabiliriz kuzum. Yardımcı olabileceğim başka bir Diyet & Beslenme sorusu olursa çekinmeden sorabilirsin! 💕