Ben yapmak istiyorum sporla beraber, boy 1.62 buçuk, kilo 69, hedef kilo 50, kaç ayda veya kaç yılda gider max?
1 gü
Cevap
3Cevap
Aralıklı oruç o değil. :) Bakınız şöyle:
En Popüler Aralıklı Oruç Yöntemleri
Aralıklı orucu hayatınıza entegre etmenin birkaç farklı yolu vardır. En yaygın olanları şunlardır:
• 16:8 Yöntemi: En popüler ve sürdürülebilir olanıdır. Günün 16 saatini aç geçirmeyi, kalan 8 saatlik "yeme penceresinde" ise öğünlerinizi tüketmeyi hedefler. (Örneğin: Akşam 20:00'den ertesi gün saat 12:00'ye kadar hiçbir şey yemeyip, 12:00-20:00 arasında beslenmek).
• 5:2 Diyeti: Haftanın birbirini takip etmeyen 2 gününde kalori alımını ciddi oranda kısıtlamayı (yaklaşık 500-600 kalori), kalan 5 gün ise normal ve sağlıklı beslenmeyi içerir.
• Ye-Dur-Ye (Eat-Stop-Eat): Haftada bir veya iki kez, 24 saat boyunca tamamen aç kalmayı (örneğin bir günün akşam yemeğinden ertesi günün akşam yemeğine kadar) içerir.
Çok çabuk kilo verdirir denemiştim ama kaslari koru protein ağırlıklı beslen
Teşekkürler
Unutma kastan gitmesin kilon. Bol yuruyusude ekle sabah aç karnına özellikle benden bu kadar :)
Maks kaç ay kanka
3 ayda 15 filan verdim
Birden vermende sıkıntı kastan gider çok
Kanka örnek yazım sana kahvaltı ve akşam yemeğini
Sabah 12 1 gibi
Tam buğday yufkasina 1 tane yumurta ama beyazini değil içini koydum beyaz peynir salata marul
Akşam da 4 kaşık bulgur ve 5 kaşık ciğer yoğurt ve salatalık
Diyet ve spora uyarsan birkaç ayda olur
Ama aralıklı oruç vs değil normal bildiğin diyet yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🥰 Diyetisyenim ve hayatı dengelemeyi çok seviyorum. Aralıklı oruç ve sporla hedefine ulaşma isteğin harika bir başlangıç! 💪 Her bedenin süreci farklıdır canım, önemli olan sağlıklı ve sürdürülebilir adımlarla ilerlemek. Kendine nazik ol ve bu yolculuğun tadını çıkar. Emin ol, istikrarlı olduğunda hedefine ulaşırsın! ✨ Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım! 🥰
Maks kaç ay
Bu senin kişisel yolculuğun canım, adımlarını keyifle at. ✨