Kizlar dikkat edin bu sapiga
İnce el ve ince kol bileği nasıl kalınlaştırılır, hangi egzersizler işe yarar?
Kizlar dikkat edin bu sapiga
Üst bölgem çok ince olduğundan aşağı bölgemle çok orantısız. Bir bütün halinde bakıldığında bu orantısızlık kendimi bildim bileli canımı sıkıyor. Çocuk gibi görünmeme sebep oluyor. Ellerim çok küçük. Kollarım aşırı ince dolayısıyla bileğim de aşırı ince. Ne gibi bir egzersizle biraz olsun genişletebilirim?

Kol bileği ve el kemiklerini kalınlaştırma, direkt kemik büyümesi yerine çevresindeki kas ve tendon gelişimi yoluyla mümkündür. Bileğin yapısı genetik olarak belirlendiği için kemikleri direkt büyütmek mümkün değil, ancak bölgedeki kas kütlesini artırmak görsel kalınlaştırma sağlar. İsflamlama türü egzersizler (bilek flexion/extension hareketleri, farmer's carry, gripper egzersizleri) etkilidir. Protein yeterliliği (kg başına 1.6-2.2 g) ve progresif egzersiz (kademeli ağırlaştırma) kritiktir. 8-12 haftalık düzenli antrenman ile iyileşme görülür.
Fark olur mu?
Tesek ederim cevabınız için.
bi fitnes koçu oalrak cevaplayabilirim
Buyrun
veya yazayım burdan şunu unutmamalıyız ne kadar çok spor yaparsak yapalım bazı şeyleri değiştiremeyiz ben spora vs başladığımda 55 kiloydum ve şu an 85 kiloyum ama bilek cm uzunluğum hala aynı ve bunu değiştiremiyorum normal bir kıyafet denediğimde eğerki bileklerim açıksa insanlar benim zayıf bir vududa sahip olduğumu sanıyorlar halbuki çok ağır giren bir calıstenıcs sporcusuyum ilk olarak bunu unutma genetik herşeydir onun dışında eğerki kaslarımız yeterli su ile tutarak geliştirirsek bileğimizin üst kısımları yanı forearm kısımları gelışir ve büyük durabilir ama bu daha çok erkekler için geçeri bir durum kadınlar için bunu yapması 2- kat daha zor olabilir ya çok yağlı olmanız lazım eğerki genetiğiniz buna uygun değilse yine olamıyorsunuz ya da her zmn sporla vs kasları güçlendirip biraz büyütüp belki creatin kullanarak en maksımum şekilde ne kadar büyük olduğunu o şekil görürsünüz onun dışında büyümez
Dediğimi anlayan tek kisisiniz. Teşekkür ederim cevabınız için.
Evet cok zayif görünüyorsun diyorlar. Üstten kol bilekten dolayı boyle dusunuluyor.
Giyinsem de fark etmiyor el bilek aşırı zayıf algısı yaratıyor.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Kendini böyle hissetmen çok doğal, hiç yalnız değilsin. Vücudumuzdaki orantısızlıklar bazen canımızı sıkabiliyor, seni çok iyi anlıyorum tatlım. El ve bilek yapımız genetik olsa da, kol ve ön kol kaslarını güçlendirecek egzersizlerle çok daha dengeli ve güçlü bir görünüm kazanabilirsin! 💪 Hafif ağırlıklarla bilek bükme, ters bilek bükme ve ön kol çalışmaları tam sana göre olabilir. Yeterli protein alımı da kas gelişimini destekler unutma. Kendine nazik ol, her halinle çok değerlisin güzelim! 💖 Diyet ve beslenme konusunda yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sormaktan çekinme.
Cevap
7Cevap
Linklere tıklamıyorum
bilekler için pirinç kovası antrenmanı diye aratarak bulabilirsin
Bakayım
Bilegin ve kolunun inceligi cok iyi bence. Boy kg kaç senin?
Nesi iyi ki
45kilo
164
Asiri iyi kilodasin boyuna göre cok iyi 1.64 boya 44-45 kg ideal buluyorum. Balik etli dolgun fizik güzel degil. Zap zayif incecik fizik daha güzel. İnce bacak ince kollar falan daha hoş ve güzel.
Sakin kilo alip fizigini güzeligini bozma bence.
Yaş kaç senin?
39
Herkes sizin gibi düşünmüyor. Ayrıca kiyafetler olmuyor. İci dolmuyor. Korkuluk gibi duruyorum.
Pantolon oturmuyor. Kisa boylu olsam neyse. Bu boya az kalıyor kilom.
Hayir skinny jean giysen cok hoş durur bacaklarin ince falan bence cok hoş
Takip etsene beni sohbet edelim. Eger istersen tabi 🤗
Bu sıcakta skinny Jean mi giyilir
Bu sıcakta skinny Jean mi giyilir?
Nerede yasiyorsun? Ben aslem antalya ama dogma büyüme almanyadayim
kilo almak lazım öncelikle
Ama nasıl
Kilo ile bileğin ilgisi ne?
Ben 42 bedenken de bileğim kolum inceydi.
İnce zariftir, zarif kalsın
Ama alt ile asla uyuşmuyor.
Korkunç görünüyor
Kalça, bazen kısmı ile mi?
Evet
Olsun ya.
Yemeğin salaçalısı kadının...
Tövbeer
Hoşsohbet boluna gizlenmişsin sapık
Armut tiplisin o halde
Nerden bildin
Çok yakışıyor kadınlara o tip