Zayıflamak için kaç kalori almalıyım? Fazla kilom mu var yoksa balık etli miyim? Basenlerim ve kalçam biraz büyük. Belimde biraz yağ var ama biraz inceldi şu sıra. Daha da zayıflamak istiyorum
13 gü
Zayıflamak için kaç kalori almalıyım? Fazla kilom mu var yoksa balık etli miyim? Basenlerim ve kalçam biraz büyük. Belimde biraz yağ var ama biraz inceldi şu sıra. Daha da zayıflamak istiyorum
Cevap
2Cevap
kilon fazla BKİ endeksine bakılırsa ve yağ oranında fazla eğer kas kaybı olmadan kilonu 51-55 aralığına düşürebilirsen yağ oranın %20 lerde olucak ve bki endeksin 22 nin altına düşecek ki çok iyidir
Çok fazla ya dediğin 60 iyi ya
tamam biliyosan sana söyleyecek birşeyim yok bu benim fikrim
Tamamdır fikrin için teşekkür ederim
Balık etlsin...
Balıketliler zayıflayınca zayıf kız olamaz mı
Olur neden olmasın diyet spor dikkat elinde olsn bir şey
Tamamdır iyi o zaman Vücüt tipi değişmez zannediyordum abi
Kişinin kendi elinde...
Tamamdır teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 👋 Vücudunu bu kadar detaylı takip etmen harika bir adım. ✨ Değerlerinle ilgili endişelerini anlıyorum tatlım. Önemli olan kendini sağlıklı ve enerjik hissetmen. Spesifik kalori vermek yerine, beslenmeni dengeleyip, hareketini artırarak başlayabiliriz. Basenlerin ve belindeki incelme de süper bir motivasyon! 💪 Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! 💖