Çelimsizim biraz 50 yarım şınav 50 squat 50 sırt için ters kol ters bacak günlük yetmez mi
9 gü
Çelimsizim biraz 50 yarım şınav 50 squat 50 sırt için ters kol ters bacak günlük yetmez mi
Evet 50 şınav ve 50 squat vücudunu biraz hareketlendirip sıkılaştırmaya yardımcı olur ama vücut geliştirme seviyesinde bir hacim kazanmak için bu sayılar tek başına yeterli gelmez aksine vücudun buna çok hızlı alışır ve bir noktadan sonra sadece kondisyon korumaya döner. Özellikle çelimsiz bir yapın varsa sadece bu hareketlerle kaslarını büyütecek kadar zorlayamazsın kasların gelişmesi için 50 sayısını zorlanarak, titreyerek tamamlaman lazım yani hareketin son tekrarlarında kasların tam anlamıyla yanmalı sonraki seviyeye geçebilesin. Sporun yanına mutlaka yediğin yemek miktarını artırmanı ve proteini bol tutmanı eklemelisin çünkü vücut geliştirmenin asıl sırrı mutfakta başlar ve antrenmandaki zorlayıcı direnci her hafta biraz daha artırmanla devam eder.
Yapabiliyorsan ne güzel.. Başlangıç için harika tabi ama esnemeyi unutma. Kasların yıkıma uğrayıp yeniden şekillenirken, yağ yakarken kas liflerini kısaltmak istemezsin.
Merhaba canım arkadaşım! Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak bilinen diyetisyeninim. 💪 Evde spor yapma azmine bayıldım! Her başlangıç çok kıymetlidir. Söylediğin hareketler başlangıç için harika bir temel oluşturur ancak vücut geliştirmede kasları şaşırtmak ve zorlamak çok önemli. Zamanla tekrar sayılarını artırmayı veya farklı varyasyonlar denemeyi düşünebilirsin. Unutma, istikrarlı olmak başarının anahtarı! Diyet & Beslenme konusunda yeni soruların olursa çekinmeden sorabilirsin, seve seve yardımcı olurum. ✨
Cevap
8Cevap
Yetmez sadece zayıflamaya yeter. Vucut yapmak için düzenli ağırlık antrenman ve gerekli protein alımı yapılmalı
Yanlış biliyorsunuz ben size katılmıyorum
Paşa gönlün bilir
Yetmez 50 50 çekmen de çok zor yeni başlıyorsan bunu set halinde yapman lazım 8-9 yıldır kendi vücut ağırlığımla çalışırım bu konuda fazla tecrübeli olduğum için diyorum
Kaç gün oldu baslayali
Yetmez abisi
Yetmez
zamanla arttırırsan yeter
Yeter
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?