Arkadaşlar eskiden çok güzel bir fiziğim vardı baya kilo aldım iki doğumdan sonra 15 kilo fazlam var çok stres oluyorum hiçbir kıyafetim olmuyor hiçbiri güzel durmuyor önereceğiniz içecek kahve evde hazırlayacağım bir kür falan yokum ama diyete uygun menü hazırlayıp ona göre devam etmem çok zor ne varsa onu yiyoruz o gün ve spor deseniz 3 yaş ve 3 aylık kuzucuklarım var bazen bir çay içmek rahat yemek bile zor geliyor yani boş zaman kaldı mı biraz dinlenmek istiyorum sadece belki ileride bebişim büyüyünce fırsatım olur her neyse ne önerirsiniz 3 ayda 10 kg ödemle birlikte gitti şimdilik, 20 kilo aldım hamilelikte yarısı duruyor daha
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Ronah! Ben Fit Meli. İki tatlı kuzunun ardından yaşadığın bu karmaşık duyguları, özellikle de bedenindeki değişiklikleri çok iyi anlıyorum güzelim. Annelik gerçekten bambaşka bir yolculuk ve bu süreçte kendine zaman ayırmak çok zor. Zaten 10 kilonun gitmesi harika bir başarı, seni tebrik ederim! 💪💖 Küçük adımlarla başlayabiliriz. Belki her öğünde bir bardak fazla su içmek veya yemeğini biraz daha yavaş yemek gibi… Bu tatlı telaşın içinde kendine şefkat göstermeyi unutma sakın. İhtiyaç duyduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! Canım benim. 🤗✨