Spor kesinlikle yapamıyorum nefesim kesiliyor yorgunluktan diyet desen bu aralar habire yemek yiyorum tek basina diyete baslasam işimi görür mü?

Spor kesinlikle yapamıyorum nefesim kesiliyor yorgunluktan diyet desen bu aralar habire yemek yiyorum tek basina diyete baslasam işimi görür mü?
öğünü Şekersiz açık çaydilim beyaz peynir (30 gram veya 20 gram kaşar peyniri) (yonya) (50-60 gram) (pun or adet orta boy haşlanmış yumurta 5 adet zeytin veya 2 adet ceviz içi yestratipinde Peynir 2 m) 3 dilim tam tahıllı buğday ekmeği (75 gram) Domates, salatalık, biber Ara öğün 11.00 1 değişim meyve 1 kase (orta boy) çorba Öğle öğünü 13.00 3 kofte kadar et (90 gram kemiksiz, tavuk, balik, hindi, kırmızı et) / Yarım su bardağı yoğurt (kaymaksız) 2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği (50 gram) Mevsim salata Ara öğün 1 değişim meyve 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği (25 gram) 1 dilim beyaz peynir (30 gram veya 20 gram kaşar peyniri) Akşam öğünü 18.00 1 kase (orta boy) çorba 8 yemek kaşığı sebze yemeği (zeytinyağlı) Yarım su bardağı yoğurt (kaymaksız)(. 3 dilim tam tahıllı buğday ekmeği (75 gram) Mevsim salata Ara öğün 21.00 1 değişim meyve 1 su bardağı süt, yoğurt, kefir (yom yel) 1.2.5 lideru2 DIliM EKMEK (TAM BUGDAY VEYA ÇAVDAR 1 SU BARDAĞI AYRAN MEVSİM SALATA (YAĞSIZ) ARA OGUN 2 PORSIYON MEYVE 1 SU BARDAĞI AYRAN (AZ YAĞU) VEYA YARIM KASE YOGURT (AZ YAĞ 126.00 KASE CORBA (PRINCSIZ AKSAM YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEGI (PATATESS) 2DIUM EKMEK (TAM BUGDAY VEYA ÇAVDAR) 2 YEMEK KAŞIĞI YOGURT MEVSIM SALATA (YAĞSIZ) ARA OGUN (21.00) 1 PORSİYON MEYVE 1 SU BARDAĞI SÜT KAN SEKERİNİN KONTROLÜNÜ BOZAN BESİNLER SEKER, BAL, Çikolata , MARMELAT, SURUP, 🍦 ŞEKERLİ BESİNLER PASTA, KEK, KURABİYE GİBİ HAMUR.. HER GÜN 10-12 BARDAK SU İÇİNİZ HER GÜN DAKİKA YÜRÜYÜŞ # EGZERSİZ
Kilo vermenin en önemli yolu yememek. Spor falan %5 destekler. Ama gerçekten az yersen her şekilde kilo veriyorsun. Ki bu yüzden tüp mide ameliyatlarının bir çoğu başarılı sonuç veriyor. Yemeyeceksin iradeni koruyacaksın ve verdiğini göreceksin. Aralıklı orucu tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim
Merhaba birkaç yorumda gördüm onun için yazdım evet doğum sürecinde kilo alınıyor ve bazen vermek birazcık zorlayıcı ve zaman alıcı olabiliyor fakat çoğu bireyin yaptığı bir olumsuz hata var kiloları vermek için acele etmeyin normalde yediğinizin çok çok azını yemeyin çünkü her ne kadar farkında olsak ta olmasak ta vücudumuz en az bizim kadar akıllı hatta bizden daha akıllı ve uyanık eğer normalin çok çok altında beslenirseniz Kendini koruma mekanizmasına geçer ve zamanla hayati fonksiyonlarınızı karşılayamayacak hale gelir ve söylenilenin aksine bu durum sonucunda hem sağlığınızdan olur hemde bağışıklık sistemi ve sindirim sisteminizi çökertmiş olursunuz Peki ne mi yapmalısınız günde en azından 1500 kalorinin altına düşmeyin veya yok ben kalori hesabı yapamam diyorsanız hayatınızdan şekeri ufak ufak azaltarak çıkartmaya başlayın su tüketimini arttırın
Çok teşekkür ederim elinize sağlık
Sadece diyet olmaz yoksa derin sarkar spor da yapmalısın.
-Düzenli uyku
-Spor
-Diyet
-Bol su iç
-Ekmek şeker tüketme
-5 ten sonra yemek yeme
-limom ve Türk kahvesi tüket
Tesekkur ederim cok sagolun
Cevap
41Cevap
Spor yapabilirsiniz.. yemek yemeği biraz kesin bir de
Öncelikle anneliği kutlar çocuğunla mutlu bşr hayat dilerim. Görüntüden çok sağlık açısından zayıflaman gerek bunu da bir diyetisyene başvurmadan çok zorlanırsın.
Haklısınız sağolun
Rica ederim
aşkım diyetisyene gitsen o bu duruma göre yardımcı olur sana şimdi biz ne desek yalan olur
doğru söylüyorsun canım bi diyetisyen isime yarayacak
Normal durum rejim ve spor yaparak toparlanirsin bunu söylemen bile o işin yarısını yapmakgibi ur
Geçmiş olsun Allah bağışlasın. Kaç ay oldu dogurali.
7 ay oldu
Boyun kilon kaç
Bogazi tutmak, beyinde bitirmek lazım, bol su tüket, sağlıklı kahvalti yap, azim ve sabır gerek
yememek diyorlar ama bebiş nasıl süt emecek diyen yok spor yürüşür yap gider
Spor ve beslenme düzenini oturt. Sağlıklı şekilde ver.
O göbek hiç normal değil, düzenli beslenmeye başla ve tempolu yürüyüş şart.
Fazla kilolardan kurtulma da beslenmenin rolü en az % 80 dir. Sonra egzersiz. Ama hemen nefesin kesiliyorsa önemli sağlık sorunların olabilir. Dikkat et.
Herşeye rağmen seksi ve çekici
Ama kilo vermez zor değil. Yağlı yeme
Hamur tatlısı beyaz ekmek yeme
Akşam 6-7’den sonra yemek yeme
Çok rahat verilir
Fotograflardaki vucut cok güzel bence anneliginin keyfini çıkar sut olsun diye abartmadan normal yemegini ye emzirmeni yap zaten emzirebil bebegini besle diye fizyolojik olarak yaglandin. Bu surec gecince eski haline doneceksin
Boy kilo kaç
Doğum hemen sonrası için normal görünüyorsun biraz sabırlı ol toparlarsın
Göbeğin mükemmel keşke zayıflamasan … kaç kilodan kaça geldin ki
Faydası olabilir ama sadece diyetle çok büyük bir etki beklemeyin
Ağırlık çalışmanı tavsiye ederim.
sagolun
Sen de sağol. Vücudun kötü değil, bana kalsa sana boks bile çalışrırırım ayrı konu. 🙂
Sağlıkla büyütün tüm anneler her haliyle güzeller
Tesekkur ederim🙏🏻
Dert etmeyin kalıcı kilolar değil verir eski günlerimize dönersiniz. Sizi görünce elim geldi aklıma😀
Eşim
Tesekkur ederim insallah verecegim kiloları ya
Elimi doğuma götürürken yataktan zor kaldırmıştım
Çocuğun belden aşşağısı içerde kalmış olabilirmi tam doğuramamışsın sanki
Sanırım eşin var böylr fotoğraflar atmana izin veriyomu
Birincisi ne varki fotolarda ikincisi esim bana karismiyor
koko kullan 1 ayda 20 kilo verirsin
dengeli yemek yemek durumu çözer.
Zamanla verirsin
Șuan bile aşırı kilolu değilsin
Bol su tüket azar azar ye
Diyet çözüm olabilir. Hafif zinde olursan spora da başlayabilirsin.
Ne kadar spor yaparsan yap. İlk kural yemeyeceksin. Ayrıca kilolu olup aynı zamanda öyle nasıl sıkı kalabildin?
Sıkı mı
Evet, göbeğin var ama göğüslerin dolgun olmasına rağmen dik duruyorlar.
Gittin miii
bu yaşta biraz dikkat etmen lazım diyet yap en azından spor dersen en azından yürüyüş yap
resimler gercek mi senmisin
evet
Öncelikle bir diyetisyen görüs düzenli bir diyet yap. spor yapamıyorsan sabah akşam yürüyüs yap harelet gerekli
Yemeği kes heryer lömbür lömbür
Zaten zayıflamaya calisiyorum farkindayim lombur lombur oldugunun
Yemeği jesemezsin süt kesilir, bi süre karbonhidratı azalt, ekmek hamurişi pilav makarna yeme, protein bazlı beslen ve kültür fizik yap
Az az başla spora kademeli
Doğum yaptığına emin misin 🤔
hahaaha cokkomik
Tamam dalga geçince çok havalı ve komik oldun
Spora gitmelisin bence
Ya böyle şeyler paylaşmayın 😑
boş ver ya böyle daha iyisin
Spor diyet yapmazsan sonun kötü
Balık etlisin sen begenmiyormusun
Çocuktan önce zayıf mıydın
hayir normaldim ne cok zayif ne cok kilolu
Yürüyüş ile başla