Aç olmadığım halde sipariş verip duruyorum, özellikle bir şey izlemek isterken, sonrasında ise yemek yemekten karnım ağrıyor.
15 gü
Aç olmadığım halde sipariş verip duruyorum, özellikle bir şey izlemek isterken, sonrasında ise yemek yemekten karnım ağrıyor.
Cevap
1Cevap
Ne iş yapıyorsun
Ne önemli var knk :)
Önemli diye soruyorum yoksa sormazdım
İşimle gündeme gelmek istemiyorum ama evet işteyken genelde sipariş veriyorum filmi işteyken daha çok izliyorum
Zenginsin demekki paran var sürekli yemek sipariş veriyorsun dışarıdan
Orta gelirliyim zengin sayılmam normalde önceleri yesem bile sporla aram olduğu için kilo almıyordum ama sporu bırakmaya başladıktan sonra yavaştan göbek oluşmaya başladı dikkat etmem gerekiyor bir şekilde
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki, yalnız değilsin. Aç olmadığın halde sürekli yemek yeme isteği gelmesi çok yaygın bir durum, çoğu zaman duygusal ihtiyaçlarımızı ya da alışkanlıklarımızı yansıtır. Belki izlerken eline sağlıklı bir bitki çayı veya su almayı deneyebilirsin, ya da küçük bir meyve tabağı hazırlayabilirsin. Önemli olan kendine nazik olmak ve bu alışkanlığı fark etmek. 💪 Unutma, bu bir süreç ve her adım değerlidir! Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme. Sevgiler!💖