Sürekli yemek yemek istiyorum aç olmasam bile can sıkıntından bir şeyler yemek istiyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim?

kardeşim bende öyleydim 1 haftada geçti bu istek. Kendine söz ver inan bana 1 ayda 20 kiloya yakın verdim. Sadece şeker ekmek tuz yağ yemedim. Bunun yanında günde 1 saat normal hızla yürüdüm.
bol bol su ic ayni seyi sadece 2 hafta bende yaptim 9 kilo aldim yemeyi kestim 5 kilo verebildim bildigin kocaman gobek yaptim psikolojisi kotu
Kahve içebilirsin kahve iştahını keser aynı zamanda metabolizmanı hızlandırır. ya da elma yiyebilirsin acıktığında o da iştahını keser. 😊
Türk kahvesimi
Hadi ya cok saol balım teşekkür ederim 😘😘😘😘😘
Cevap
23Cevap
İnsülinin azmış la senin biraz beynini kontrol altına al bana da olmuştu da çogu zaman çikolataları alıp bırakıyorum yemiyodum yememem lazım diyodum sende öyle yap :)
Yedigini yakiyorsan sikinti yok benim gibi ama yakamiyor sabit calisiyor ya da hareketsizsen baska. Yollar dene su ic bol bol
Ona bende çare bulamadım. Sağlıklı beslenip fitness yapıyorum. Bol sade kahve... En azından yakıyorum ama yemek çok yiyorum
Bende ya rahatsızım bu durumdan
şekerli, asitli, yağlı sakın yeme abur cubur asla... O zaman toparlar yerine bitter kuruyemiş sade soda filan
Abur cubur yiyorum ya şekerli şeyleri sevmem tatlı fazla zaten
Büyük tehlike derhal at derim ilerde eritemezsin yağları...
Aynen ondan korkuyorum bende
Bende 26 yaşında filan aştım bu durumu zor oldu tabi ama muhteşem oluyor kendini herşeyden daha çok seviyorsun ;)
60 kiloyum ama işe gec olmadan dur demek lazım
boy kaç?
1.65
Hmmm idealsin hatta tam kıvamında ;) Kıymetini bilelim...
Diyosun
Benim kadında sevdiğim çok hafif balık et ona göre düşündüm.. Akşam menü de ne vardı bu arada :)
Sorma bile 😄😄😄
Sordum valla cevap alayım ,) ben lor peynirli yumurta ve domates birde çikolata yedim kahve ile şimdi sana diyorum ben yiyorum abur cubur :D
Yemek işte 😄😄😄
:))
Bylemi olmak istiosun
Bak bir elmanın ustune tarçın dök ve ye şeker ihtiyacını giderir
Fazla sosyal değilsin genelde evdeki takılıyorsun can sıkıntısından
Ahh ulan o istek bide bende olsa
Nie ki
@ece9595 alma alma belli kiloda kal canım bende öyleydim şimdi iştahım durmuyo
@ece9595 aynen öyle
@ece9595 aayyy ben verim size canlarım bende 60 kiloyum 55 olmam lazım göbek basen var 😄😄😄😄
@ece9595 işte gitselerde kurtulsak 😄😄😄
Kilo almak istiyosan sık sık düzensiz ye alırsın
Sürekli birşeyler atıştırark alışırsın
Obur biri olsam haklısın zaten fındık, ceviz, atıştıran biriyim doktora gittim Fitness Merkezi ne de gittim zor kilo alan biriymişim genetik öyle imiş
Kas gelişimi oluyor Fakat vücut yağ oranı yüzde 5 üstüne çıkmıyor. Kalıp almak için de sürekli egzersiz yapmak lazım ama benim bu kadar boş vaktim yok ve çok acılı bir süreç geçiyorum
Anladım
Kendinize prensip koyarak.
şeker at iştahını keser..
Yemegemi
yok kendine atacan sodayla patlat
Tamam 😄😄😄😄
Bana bugün çok oldu strestendir
Sürekli yemek yiyerek
İştah kesici şurup iç.
Ne varki öyle
Sigara ic. Başka bseye gerek yok
Az az ye sık sık ye ozaman sorun kalmaz