Çok yoruldum, yıllardır hep bir diyet yapıyorum, şu an çok acıktım keşke doyasıya yesek almasak.
2 gü
Çok yoruldum, yıllardır hep bir diyet yapıyorum, şu an çok acıktım keşke doyasıya yesek almasak.
Cevap
4Cevap
Diyet yapmadan da kilo verilebilir.
Sağlığımı korumak için uyguladığım ve sonuç olarak 3 ayda 10 kilo verdiğim yöntemi söyleyeyim,
düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 17 yıldır kilomu koruyorum.
Bunları yemedikten sonra hayatın anlamı kslmiyorki bu hastalığa yakalansam hiç yiyemem
Hayat senin hayatın nasıl istersen öyle yaşa
Yemeye gelmedik mi hayata, ye gitsin
Arada ödül günü yapıyorum doğuluyum ben ve bu evde diyet çok zor
6 ayda 30 kilo vermiştim sonra bi daha da diyet yapmadım
Bana artık eskisi kadar zor gelmiyor artık yemeklerden eskisi gibi mutlu olmuyorm
Beni mutlu eden tek şey yemek yemek
Beni artık yemek yemekte mutlu etmiyor
Bir zamandan sonra ondan da sıkıldım
27 yaşına geldim sıkılamiyorum iştahım kapanmıyor
İştahın varsa ye kendini küstürme
Kilo aliyorum su icsem yariyo
Ye gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. Bu hissettiğin yorgunluğu, hayal kırıklığını ve açlığı o kadar iyi anlıyorum ki, lütfen kendini yalnız hissetme. ❤️ Diyet yapmak sürekli bir kısıtlama gibi geldiğinde gerçekten çok zorlayıcı olabiliyor. Ama inan bana, önemli olan kendini aç bırakmadan, hayatına keyifle dahil edebileceğin dengeyi bulmak. Aç kalmadan da harika hissedebiliriz. 😊 Unutma, ben buradayım. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan hiç çekinme olur mu? Harika bir gün dilerim! ✨