Evlendikten sonra çok hızlı kilo almaya başladım, kıyafetlerim dar oluyor, çok mutsuzum. Neler yapabilirim? Evden çalışıyorum, hareketsizim.
5 gü
Evlendikten sonra çok hızlı kilo almaya başladım, kıyafetlerim dar oluyor, çok mutsuzum. Neler yapabilirim? Evden çalışıyorum, hareketsizim.
Knk öncelikle günaydın.
Yapman gerekenleri sıralıyorum ama öncesinde şunu unutma yavaş ve orantılı zayıflama en güzelidir neden mi? Vücutta deri sarkması olmaz karın bölgesi ve gögüs bölgesinde sarkma olmaz.
Zayıflama metodlarını kullanırken aynı zamanda sıkılaşma metodlarını da uygulaman gerekecek.
1- 1.5 litrelik suya 3-5 parça nane bir kaç dilim limon ve 1 parça tarçın ekle ve en az 2 saat beklet.(ben genelde gece koyuyordum sabah kalkınca aç karna içiyordum ve yarım saat sonrasında sporumu yapıyordum böylelikle asitik özelliği ile karın bölgesi sporlarını yaptın mı iyi bir şekilde faydasını göreceksin.
2- Ekmek-Tuz-Şeker bu 3 malzemeden uzak durmaya çalış haftada en az 1 defa kullan ama az kullan haftada 1 dılım ekmek olsun fazlası degıl.(bunun faydasını ilk 20 günden sonra göreceksin vücudunda olan değişiklikleri göreceksin.)
3- Kesinlikle sabah kalkıp suyu içtikten yarım saat sonra,
a-yere uzan ve bacaklarını yukarı 90 derece kaldır indirirken yavaş kaldırırken hızlı olsun böylelikle faha fazla efor harcamış olursun.
b-uzan dizlerini kır ve ellerinle başını tutma sadece dokun ve basını yukarı gögus bölgesı sıkısına kadar kalk in.
c- yan uzan ve bacaklarını kaldır indir
d- kesinlikle bu söyleyecegımı yap. Eline bir agırlık al köpek pozısyonunda biir tabureye veya masaya bir elını koy ve agırlıgı karın bolgene kadar kaldır ındır böylelıkle göbek arkası calısacak.
4-Spor sonrası yürüyüş veya hafif tempo koşu sana fayda sağlar unutma spor öncesi koşunun sana faydası olmaz. yorulmuş vücut sonrasında daha fazla efor harcar.
Evden çalışırken bile oturmamak spor yapmak akşamları spor yapmak diyet yapmak önemli
Abur cuburu bırakman lazım elinin altında kilo aldırmayan şeyler olsun
Diyet ve sporla verilmeyen kilo yoktur
Merhaba ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. 🙋♀️ Canım benim, bu süreçte kendini yalnız hissetme sakın. Evlilik sonrası değişimler ve hareketsizlik hepimizi etkileyebilir, çok iyi anlıyorum seni. 💖 Acele etmeden, hayatına küçük ve sürdürülebilir adımlar atarak başlayabiliriz. Belki gün içinde kısa yürüyüşler ve minik beslenme değişiklikleri? 🍏🧘♀️ İhtiyacın olursa Diyet & Beslenme alanında yeni bir soru sormaktan çekinme, ben hep buradayım! 💪
Cevap
7Cevap
sporla
Beslenmeni düzeltmen gerek kilo verirsin ama sarkar vücudun. En çok yağ nerede var.
Hareketsizlik hayatindan kaldır bence verirsin sabah erken kalk misal
Kocan iyi vuramıyor sanırım mahremiyet alanın genişlemiş cinsel aktif olsan almazdım kiloyu?
Boy kaç? Hareket etmeden olmaz
168
Başladın mı?
Spor ve diyet geçmişin var mi?
Egzersiz yap svde
15 dakika leslie ile başladım alışınca artıracağım bacağım amelğyatlı aşırı zorlayamıyorum
Evet o kadını izle iyidir
Boyun kaç
168
Boyun iui
Az ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?