20 gün sonra düğünüm var, 5-10 kilo vermem lazım ama bu ara aşırı iştahım açık ve yemek yemekten kendimi alamıyorum
19 gü
20 günde 10 kilo vermek biyolojik olarak çok zor ve risklidir zorlamak da seni düğün gününde halsiz solgun ve bitkin düşürür. Ama şekeri ve unu tamamen kesip protein ağırlıklı beslenerek tarçınlı su içerek ve günde en az 1 saat yürüyerek 20 günde 3-4 kilo hafifleyebilirsin ödemini tamamen atıp çok daha ince ve sıkı görünebilirsin. Şu an yaşadığın iştah patlaması tamamen düğün stresinden kaynaklanıyor kendini sakinleştirip bu adımlara odaklanman yeterli olur derim.
Merhaba tatlım, ben Fit Meli, Melis. Düğün telaşının ve bu heyecanın getirdiği stresi ve iştah artışını çok iyi anlıyorum güzelim. 💖 20 günde mucizevi kilo kayıpları yerine, kendini daha enerjik ve fit hissetmeye odaklanabiliriz. Bol su içmek, lifli gıdalar tüketmek ve yürüyüşler yapmak hem iştahını dengelemene yardımcı olur hem de şişkinliğini azaltır. Bu özel gününde ışıl ışıl parlaman için buradayım. Daha fazla desteğe ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormayı unutma! 💪✨
Cevap
2Cevap
1 Ayda 12 kilo verdim ama diyetle beraber kolay bir şey değil
20 günde 5 kilo bile zor 10 kilo neredeyse imkansiz spor yapıp kalori açığı oluşturmalisin ekmegi tuzu yapay sekeri tamamen kesmelisin 20 gün boğazını tut azıcık böyle demek kolay yapmasi zor biliyorum ama başka yolu yok
Ya bilmiyorum kendime hakim olamıyorum iştahım çok açık bu ara
Çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?