Vegan değilim ama yoğurt, süt vs. tüketemiyorum laktozdan dolayı (laktozsuz bile olsa rahatsız ediyor). Et, yumurta ve peyniri normal tüketiyorum. Onun dışında yoğurt, süt, protein tozu vs. bitkisel alıyorum.
14 gü
Vegan değilim ama yoğurt, süt vs. tüketemiyorum laktozdan dolayı (laktozsuz bile olsa rahatsız ediyor). Et, yumurta ve peyniri normal tüketiyorum. Onun dışında yoğurt, süt, protein tozu vs. bitkisel alıyorum.
Cevap
1Cevap
Bunun hakkında yardımcı olabilirim birincisi proteini etten al büyük çoğunlukla bende öyle yapıyorum birde badem sütü ile yoğurt yapmayo dene
Ben de proteini çoğunluk etten alıyorum. Peynir yiyebiliyorum. Badem sütü tüketiyorum. Yoğurdu bıraktım artık ya. Farkli bitkisel yoğurtlar denedim ama onların da tadı cok güzel değildi :((
Badem ve yulaf karışık süt var Almanya'da. Ondan kullanıyorum şu anda. Kahve için kullanılıyor kremsi bir kıvamı oluyor. Onu yulaf kaseleri için kullanıyorum artık. Baya lezzetli oluyo 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım waternymph! Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Laktoz intoleransınla başa çıkarken kas yapmak istemen harika bir hedef! 🥰 Zaten et, yumurta, peynir gibi protein kaynaklarını tüketmen çok değerli. Bitkisel süt, yoğurt ve protein tozları da kas gelişimini harika destekler. Önemli olan tüm besin gruplarından dengeli almak, böylece hedefine ulaşabilirsin. 💪 Aklına takılan başka şeyler olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme olur mu? Sevgiler! ❤️